Βαθμολογία

Επισκοπή: «Δεν θέλουμε καμία σχέση με ΟΦ Ιεράπετρας»

Ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί τον ΟΦ Ιεράπετρας για την φιλοξενία εξέδωσαν οι διοικούντες την Επισκοπή με αφορμή όσα έγιναν στο χθεσινό (13/1) παιχνίδι των δύο ομάδων στο Βουζουνεράκειο.

Οι άνθρωποι της Επισκοπής τονίζουν κατηγορηματικά ότι δεν θέλουν καμία σχέση με τον ΟΦΙ, ωστόσο ευχαριστούν θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Ιεράπετρας για την ασφάλεια που παρείχε στην ομάδα και τα μέλη της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Δυστυχώς αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε να προάγουμε... Η σημερινή (Κυριακή 13/1) αντιμετώπιση της οποίας έτυχε η αποστολή της ομάδας μας, τα μέλη μας και ο πρόεδρός μας κ. Μιχάλης Νικολιδάκης από τον ΟΦ Ιεράπετρας, δεν ήταν η πρέπουσα.

Επειδή ως ΑΟ Επισκοπής είμαστε σε θέση να επιλέγουμε τους φίλους μας, τονίζουμε κατηγορηματικά ότι, με τον σύλλογο ΟΦ Ιεράπετρας δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση. Πραγματικά, κατάφεραν και μας άφησαν άφωνους εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου...

• Οφείλουμε ωστόσο να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Ιεράπετρας που έκανε ό,τι γινόταν για την ασφάλεια όλων μας».