Βαθμολογία

Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία με νέα χιονόπτωση (video)

Χαλάει και πάλι ο καιρός, καθώς από το μεσημέρι της Δευτέρας (14/1) μία κακοκαιρία-εξπρές θα πλήξει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας όπως προβλέπει ο Γιάννης Καλλιάνος.

Αρκετός όγκος νερού θα πέσει στην κεντρική και νότια Ελλάδα και θα προκαλέσει προβλήματα. Από το μεσημέρι και μετά θα ξεκινήσουν τα φαινόμενα από τη δυτική Ελλάδα και θα εξαπλωθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Αναμένεται να πέσει πολύ νερό από τη Θεσσαλία και νοτιότερα. Ο καιρός φαίνεται ότι μπορεί να μην έχει πολλές καταιγίδες, αλλά θα έχει συνεχόμενες ισχυρές βροχοπτώσεις και θα ρίξει μεγάλους όγκους νερού. Στην Αττική ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει από το βράδυ. Τα φαινόμενα θα ενταθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

">http://

Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, ενώ αύριο, Τρίτη (15/1) στις προμεσημβρινές ώρες θα έχουμε χιονοπτώσεις στα βόρεια προάστια, αλλά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σύντομα. Στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση θα είναι καλύτερη. Από από το βράδυ κι έπειτα αναμένονται εξασθενημένες βροχοπτώσεις. Ωστόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα έχει καλό καιρό.