Βαθμολογία

Το Open με αντανακλαστικά, η ΕΡΤ πνίγηκε

Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις αλλά από τα κανάλια το Open ήταν εκείνο που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Είναι αυτό λοιπόν, το Open TV, που έβγαλε το μεσημέρι έκτακτη εκπομπή, δίωρη περίπου, από τις 3 το μεσημέρι και μετά, με καλεσμένους στο στούντιο, με ρεπορτάζ, με ζωντανές συνδέσεις κ.ο.κ.

Τα άλλα κανάλια συνέχισαν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Είναι που αγωνιούσαν για περισσότερες τηλεοπτικές άδειες γιατί ενδιαφέρονταν για την ενημέρωση των πολιτών.

Μεγάλη απογοήτευση η ΕΡΤ. Σκεφτείτε ότι περιμέναμε τον Αλέξη Τσίπρα να βγει από το Μαξίμου κι εμείς δεν βλέπαμε κάποιο έκτακτο πρόγραμμα αλλά την εκπομπή των ενόπλων δυνάμεων. Και μετά δεν είχε τίποτε περισσότερο η ΕΡΤ. Τόσοι δημοσιογράφοι, τόσοι σχολιαστές εκεί στην Αγία Παρασκευή, αλλά δεν έβγαλαν καν πρόγραμμα.

Μεγάλος ηττημένος της ημέρας ο ΣΚΑΪ. Η απεργία τον «έφαγε». Δαγκώνονται εκεί στο Φάληρο μαθαίνω, τους έχει ενοχλήσει πολύ η απουσία. Τα ραδιόφωνο ήταν στις επάλξεις πάντως με έκτακτες εκπομπές. Πολύ καλύτερο από την τηλεόραση. Και πιο άμεσο. Δεν σας κρύβω πως το προτίμησα. Ούτως ή άλλως βέβαια ραδιόφωνο θα άκουγα και όχι τηλεόραση για να είμαι ειλικρινής...

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου
e-tetradio.gr