Βαθμολογία

Aνακοίνωσε Μανδύλη η Θύελλα Ραφήνας

Την απόκτηση του 29χρονου μεσοαμυντικού Ανδρέα Μανδύλη που αγωνιζόταν στους Αγίους Αναργύρους ανακοίνωσε η Θύελλα Ραφήνας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Παίκτης με τεράστια εμπειρία σε Β' και Γ' Εθνική καθώς έχει αγωνιστεί σε Κορωπί, Αιολικό, ΠΑΟ Ρουφ, Βύζα Μεγάρων, Αστέρα Βάρης, Τριγλία Ραφήνας, Άγιο Ιερόθεο και Φωστήρα, πλην φυσικά και των Αγίων Αναργύρων όπως προείπαμε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, ανακοινώνουν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μανδύλη. Ο 29χρονος αμυντικός-μέσος με πολλές συμμετοχές στα πρωταθλήματα Β’ & Γ’ Εθνικής, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του η ομάδα των Αγίων Αναργύρων, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Α.Ο.Κορωπίου, Αιολικό Μυτιλήνης, Π.Α.Ο. Ρουφ, Βύζαντα Μεγάρων, Κυανού Αστέρα Βάρης, Τριγλία Ραφήνας, Άγιο Ιερόθεο και στον Φωστήρα. Καλοσωρίζουμε τον Ανδρέα στην οικογένεια των «Λιγνιτωρύχων» και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με υγεία.

Με τιμή το Δ.Σ.

Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ