Βαθμολογία

Συγκίνησαν οι οπαδοί του ΟΦΗ για τη μαχήτρια οπαδό του Πανιωνίου

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και έτσι θα πρέπει να εκλαμβάνεται. Κι ενώ τα κρούσματα βίας μεταξύ οπαδών και όχι μόνο δεν είναι, δυστυχώς, σπάνια, υπάρχουν και κάποιες κινήσεις που δείχνουν ότι στην πραγματικότητα οι φίλαθλοι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν πέρα από τις προτιμήσεις τους σε κάποια ομάδα.

Οι οργανωμένοι του ΟΦΗ σήκωσαν το Σάββατο (12/1) στο ματς με τον Πανιώνιο ένα πανό από αυτά που θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα για τη νοοτροπία του, αν και όχι για το περιεχόμενό του. Συγκεκριμένα, εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους σε φίλαθλο του Πανιωνίου που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

«Κάποια στιγμή θα είναι μόνο ένα ζώδιο... Ρενάτα είσαι δύναμη. Οι φίλοι σου στον ΟΦΗ», ανέφερε αυτό και φυσικά συγκίνησε και εισέπραξε μόνο θετικά σχόλια.

Μάλιστα, οι «Πάνθηρες» του Πανιωνίου δεν παρέλειψαν να απαντήσουν, σημειώνοντας: «Για μας, όποιο και να είναι το τελικό αποτέλεσμα, μεγαλύτερη σημασία έχει αυτή η κίνηση των οπαδών του Ο.Φ.Η. Μέχρι οι οπαδοί να είναι αντίπαλοι και όχι εχθροί, εμείς θα αγωνιζόμαστε προς μια πιο προοδευτική οπαδική σκηνή.

Panthers Club 1983».