Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Αν είναι για το καλό της ομάδας...»

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο, ήταν έντονες οι αποδοκιμασίες των οπαδών προς τους παίκτες και τον Νίκο Παπαδόπουλο, με τον τεχνικό των «ασπρόμαυρων» να αφήνει υπόνοιες στη συνέντευξη Τύπου ότι σκέφτεται την παραίτηση.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη της ισοπαλίας και αύριο είναι μια άλλη ημέρα. Αύριο θα συζητήσουμε για την επόμενη μας ημέρα με τους ανθρώπους που με αξιολογούν. Δεν μου αρέσει η εικόνα στο τέλος προς την ομάδα, τους παίκτες και προς το πρόσωπό μου. Δεν νομίζω ότι αξίζω αυτό το πράγμα. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει με θετική ενέργεια γιατί δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Οι άνθρωποι που είναι στη διοίκηση έχουν γνώση και αυτό που έγινε στο τέλος δεν είναι όμορφο και όπως είπα δεν το αξίζω.

Αν είναι για το καλό της ομάδας να γίνει κάτι, εγώ θα το κάνω πρώτος. Δεν αγαπάει κανείς περισσότερο την ομάδα από εμένα και έτσι νιώθω. Μπορεί να κάνω και λάθος. Η ομάδα δεν άξιζε να χάσει τους βαθμούς. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, υπάρχει ένας πολύ ποιοτικός παίκτης όπως ο Ντίνας, ο Βουό, ο Πλατέλλας. Έπρεπε να βγάλω τον Ντίνα με εντολή του γιατρού. Εγώ είμαι εδώ για να παλέψω», είπε ο κόουτς των Ηρακλειωτών.

Παράλληλα, έκανε λόγο για ψυχολογικό πρόβλημα των παικτών του, λέγοντας σχετικά: «Ξέραμε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η άποψή μου είναι ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, με ένταση, ρυθμό και κατοχή μπάλας. Καταφέραμε να προηγηθούμε και ίσως θα έπρεπε να προηγηθούμε πιο νωρίς. Παρ' όλα αυτά, πήγαμε στο ημίχρονο με το υπέρ μας σκορ κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν έκανε φάσεις πέρα από μια στατική φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ισορροπία μας αλλά τη βρήκαμε ξανά και ίσως θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με μεγαλύτερο σκορ.

Επειδή έχει συμβεί ξανά, το να προηγηθούμε και να μην κερδίσουμε, αυτό δεν είναι σύμπτωση. Πολύ εύκολα μπορεί να πει κάποιος ότι είναι θέμα φυσικής κατάστασης, αλλά για εμένα είναι ψυχολογικό. Η ομάδα έχει ανάγκη τη νίκη και με μια φάση που ο αντίπαλος σκοράρει. Για εμένα είναι θέμα ψυχολογίας και δεν είναι πρόβλημα φυσικής κατάστασης όπως λένε μερικοί».