Βαθμολογία

Στόχος να «βγει» η σεζόν

Εν μέσω αβεβαιότητας προετοιμάζεται ο Αστέρας Αμαλιάδας ενόψει Νίκης Τραγανού (13/1, 15:00). Συγκεκριμένα, την Τρίτη και την Τετάρτη δεν πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις, ενώ την Πέμπτη προπονήθηκαν μόνο οι εναπομείναντες ντόπιοι ποδοσφαιριστές.

Το πρόγραμμα διεξήχθη υπό τις οδηγίες του βοηθού Κώστα Παναγόπουλου, αφού ο τεχνικός Θοδωρής Γκάτζιος απουσίαζε, χωρίς πάντως να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα βρίσκεται την Κυριακή στον πάγκο ή θα αποχωρήσει (περίμενε άμεση βελτίωση καταστάσεων, και κυρίως σημαντική αγωνιστική ενίσχυση με την έναρξη του β' γύρου, για να γίνει βάσιμη προσπάθεια παραμονής)...

Το θέμα αυτό θα ξεκαθαρίσει από την Παρασκευή, ενώ γίνονται προσπάθειες να γίνει επιστροφή και των υπόλοιπων εναπομεινάντων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν είναι ντόπιοι, έτσι ώστε η ομάδα να εμφανιστεί όσο δυνατόν πιο αξιόμαχη την Κυριακή.

Γενικότερα, όσοι εμπλεκόμενοι στα θέματα της ομάδας έχουν απομείνει, αποφάσισαν να καταβάλλει κάθε προσπάθεια ο σύλλογος ώστε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα. Έστω και με κύριο “κορμό” ντόπιων παικτών.

Στο πλαίσιο αυτό, την προσεχή εβδομάδα αναμένονται και διεργασίες για σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με θέμα “ανάδειξη διοίκησης”, και γενικότερα να εξασφαλιστεί το μίνιμουμ των χρημάτων που απαιτούνται για να μπορέσει ο σύλλογος να φτάσει ως το τέλος στο πρωτάθλημα αυτό, χωρίς να τιμωρηθεί, να αποβληθεί, ή να του επιβληθεί πρόστιμο. Εφόσον κριθεί ότι υπάρχουν τουλάχιστον αυτές οι προϋποθέσεις, τότε θα οριστικοποιηθεί και το ρόστερ για τη συνέχεια.

Πηγή: Iliaoikonomia