Βαθμολογία

Πλήγμα με Ακόστα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Δεν έφτανε το βαρύ 0-3 από τον Ατρόμητο, προέκυψε και τραυματισμός στον Απόλλωνα Σμύρνης και ήταν ο Ακόστα αυτός που μπήκε στο ιατρικό δελτίο. Ο Aργεντινός μέσος υπέστη θλάση στον δικέφαλο, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε την Πέμπτη (10/1), και αυτό σημαίνει ότι θα μείνει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός δράσης.

Συνεπώς, ο Λατινοαμερικανός άσος θα χάσει τα παιχνίδια πρωταθλήματος με ΑΕΛ (εκτός), Λεβαδειακό (εντός) και πιθανότατα και αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Φυσικά, ο 28χρονος παίκτης δεν θα είναι διαθέσιμος και για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τους Περιστεριώτες, αν και βέβαια αυτός ο αγώνας έχει γίνει διαδικαστικός πλέον για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Υπήρχε πάντως και ευχάριστη νότα την Πέμπτη στο «στρατόπεδο» της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», καθώς στο πρόγραμμα υπήρχε η κοπή της πίτας για το νέο έτος.

Οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί ήταν δύο και συγκεκριμένα ο νεαρός τερματοφύλακας Θοδωρής Μπίφσας, όπως και ο οδηγός του πούλμαν των «κυανόλευκων» Ανδρέας Βασιλάκης.

a-sports.gr