Βαθμολογία

Η ΑΕΛ ...κρίνει τον Απόλλωνα

Μια σειρά αγώνων δίχως αύριο ξεκινά το Σάββατο (12/1) στη Λάρισα για την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στην ΑΕΛ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία μετά το πέρας 14 αγώνων βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας με μόλις 5 βαθμούς, στο -6 από το μπαράζ παραμονής και στο -9 από την απευθείας παραμονή.

Το έργο της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ είναι δύσκολο καθώς θα χρειαστεί πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο προκειμένου να γίνει το θαύμα και να παραμείνουν οι Αθηναίοι στη μεγάλη κατηγορία.

Η εικόνα του Απόλλωνα στα ματς του πρώτου γύρου φωνάζει για ενίσχυση και στη Ριζούπολη είναι αποφασιμένοι να ενισχύσουν την ομάδα αν δουν ότι έχουν ρεαλιστικές ελπίδες σωτηρίας αρχής γενομένης από το ματς στον Κάμπο.

Ο Απόλλωνας δίνει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες με τον ίδιο στόχο καθώς αγωνίζεται στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ, εν συνεχεία υποδέχεται τον Λεβαδειακό, πηγαίνει στα Ιωάννινα για το ματς με ΠΑΣ και ολοκληρώνει με το εξ αναβολής στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα.

Αν η αθηναϊκή ομάδα πάρει θετικό αποτελέσμα στο AEL FC ARENA, πολλώ δε μάλλον αν αυτό είναι νίκη, τότε θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή και θα ενισχυθεί προκειμένου να τα παίξει όλα για όλα και με σερί θετικών αποτελεσμάτων στα ματς που αναφέραμε να διεκδικήσει αυτό που τώρα μοιάζει με θαύμα.

Σε περίπτωση ήττας στη Λάρισα τότε ο Απόλλωνας θα βρεθεί ουσιαστικά στην Football League και έτσι δεν θα υπάρχει λόγος ενίσχυσης και βιαστικών επιλογών καθώς εν πολλοίς θα έχει χαθεί το τρένο της παραμονής. Με απλά λόγια το Σάββατο η ΑΕΛ ...κρίνει τον Απόλλωνα.