Βαθμολογία

Πλήρωσε τη χαλαρότητά της...

Με το ισόπαλο 1-1 έφυγε η ΑΕΚ από τα Περιβόλια το βράδυ της Τετάρτης (9/1) κόντρα στον ΑΟΧ-Κισσαμικό, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» από το πρώτο ματς της φάσης των «16» την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έδειξε επηρεασμένη από την αγωνιστική απραξία λόγω των γιορτών, αλλά δεν γίνεται να το χρησιμοποιήσει αυτό ως δικαιολογία από τη στιγμή που είναι δεδομένη η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων.

Οι παίκτες του Αλέξανδρου Βοσνιάδη, πάντως, παρά το ότι δεν τα πάνε καλά στη φετινή Β' Εθνική, έβγαλαν μαχητικότητα και ψυχή και δικαιώθηκαν στο φινάλε, διατηρώντας έτσι ελπίδες πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Πόνσε και Χουλτ οι καλύτεροι από πλευράς «Δικεφάλου», Παπαχρήστος και Ρίσκι ξεχώρισαν για τους Χανιώτες.

ΑΟΧ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι (81' Τεγούσης), Παπαχρήστος, Σισέ, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Βρεττός, Χαλκιαδάκης (62' Αρναρέλλης), Σιμόν (68' Καραγιάννης), Ρίσκι.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Μπακάκης, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Άλεφ, Μάνταλος, Γκάλο (79' Γιαννιώτας), Μπογέ (46' Λιβάγια), Κλωναρίδης (71' Μοράν), Πόνσε.