Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Αμαράλ και Γκούγκα ο Παναιτωλικός

Την απόκτηση των Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα ανακοίνωσε σήμερα (9/1) η ομάδα του Παναιτωλικού, δύο ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν ως δανεικοί από την Μπενφίκα Β' μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο πρώτος είναι 21 ετών και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός, ενώ ο δεύτερος είναι επίσης 21 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, παίκτες που αναμένεται να βοηθήσουν τους Αγρινιώτες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της αγρινιώτικης ΠΑΕ:

Στην ομάδα μας Γκούγκα και Αμαράλ.

Οι ποδοσφαιριστές Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα, υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό διάρκειας έξι μηνών με δικαίωμα επέκτασης. Προέρχονται από την Μπενφίκα και αγωνίζονται αντίστοιχα στις θέσεις του αριστερού μπακ και του κεντρικού μέσου. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.

Ο Γκούγκα επέλεξε για τη φανέλα του τον αριθμό 4 και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ με τον Παναιτωλικό. Έχω πολύ όρεξη να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Αμαράλ επέλεξε τον αριθμό 15 και δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος που ήρθα και δεν βλέπω την ώρα να κάνω την πρώτη προπόνηση με τον Παναιτωλικό. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται».

Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στη συνέχεια με την ομάδα.