Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της Super League, πρώτοι αγώνες για τις ομάδες της κατηγορίας στο 2019, αγώνες που θα διεξαχθούν το τριήμερο 12, 13 και 14 Ιανουαρίου.

Μια αγωνιστική που βρίσκει την ΑΕΛ να αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης και να θέλει μόνο τη νίκη και ακόμα ένα βήμα προς τη παραμονή στη κατηγορία. Παιχνίδι πονηρό και δύσκολο το οποίο όμως η σοβαρή ΑΕΛ δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για να το κερδίσει. Από την άλλη η Ελαφρά Ταξιαρχία των μόλις πέντε βαθμών γνωρίζει ότι για να παραμείνει στη κατηγορία θα χρειασούν αρκετές υπερβάσεις και πολλές νίκες με τους Αθηναίους πάντως να θέλουν να το παλέψουν μέχρι το φινάλε. Το ματς θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής το Σάββατο (12/1) με τηλεοπτική κάλυψη από το Νοvasports 1.

Μέσα από το συνδρομητικό θα καλυφθούν και οι εκτός έδρας αγώνες των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα από την ίδια συχνότητα, Νοvasports 1, η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Τρίπολη, εκεί που πέρσι έχασε ουσιαστικά κάθε ελπίδα για τον τίτλο, ένας ΠΑΟΚ που θέλει ακόμα μια νίκη για το πρωτάθλημα και ο Αστέρας να επιβεβαιώσει την άνοδο του επί ημερών Γιώργου Παράσχου. Το παιχνίδι την Κυριακή (13/1) στις 19:30, ενώ από την ίδια συχνότητα, την ίδια ώρα, αλλά την Δευτέρα (14/1) η αναμέτρηση της ΑΕΚ στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ. Η Ένωση θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον ΠΑΣ που ψάχνει βαθμούς για την παραμονή του.

Θεωρητικά πιο βατό το έργο του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό, το απόγευμα της Κυριακής στις 17:15, με τηλεοπτική μετάδοση από το Νοvasports 2, σε ένα ματς στο οποίο οι Πειραιώτες θέλουν μόνο τη νίκη ευελπιστώντας και σε στραβοπάτημα του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ στην Αρκαδία προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή. Από την άλλη ο Λεβαδειακός δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για σωτηρία και ψάχνει βαθμούς σε όλα τα ματς. Τέλος από την ΕΡΤ1 θα καλυφθεί το απόγευμα της ίδια μέρας στις 19:00 η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα και να παραμείνει στη πρώτη πεντάδα.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο 12 Ιανουαρίου

17:15 ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης: Νοvasports 1

19:00 Ατρόμητος - Παναιτωλικός: ΕΡΤ1

19:30 ΟΦΗ - Πανιώνιος: Νοvasports 2

Κυριακή 13 Ιανουαρίου

17:15 Λεβαδειακός - Ολυμπιακός: Νοvasports 2

19:00 Παναθηναϊκός - Ξάνθη: ΕΡΤ1

19:30 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ: Νοvasports 1

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

19:00 Άρης - Λαμία: ΕΡΤ1

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Νοvasports 1