Βαθμολογία

Τηλεοπτικό το Απόλλων Λάρισας - ΝΠΣ Βόλος

Το πρόγραμμα των δύο επόμενων αγωνιστικών ανακοίνωσε σήμερα (9/1) η αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος της Football League και πιο συγκεκριμένα για την 13η και 14η αγωνιστική.

Σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή ο εντός έδρας αγώνας του Απόλλωνα Λάρισας με τον ΝΠΣ Βόλο, για την 13η αγωνιστική θα είναι τηλεοπτικός, από την ΕΡΤ3 που έχει τα δικαιώματα, ενώ το ματς στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά για την 14η αγωνιστική δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Το ντέρμπι με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 15:00, ενώ για την ίδια αγωνιστική τηλεοπτική μετάδοση θα έχει επίσης η αναμέτρηση Απόλλων Πόντου - Δόξα Δράμας, την Κυριακή 20 του μήνα επίσης στις 15:00. Μάλιστα την αγωνιστική αυτή θα διεξαχθούν Σάββατο και τα ματς ΑΟΧ/Κισσαμικός - ΑΕ Καραϊσκάκης, Παναχαϊκή - Πλατανιάς και Εργοτέλης - Αήττητος Σπάτων, λόγω συμμετοχής των ΑΟΧ/Κισσαμικού, Παναχαϊκής και Εργοτέλη στο κύπελλο.

Όσον αφορά την 14η αγωνιστική, ο Απόλλων Λάρισας θα παίξει όπως είπαμε στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 15:00. Για την αγωνιστική αυτή τηλεοπτική μετάδοση θα έχουν οι αναμετρήσεις ΝΠΣ Βόλος - Ηρακλής το Σάββατο (26/1) στις 15:00 και Αήττητος Σπάτων - Τρίκαλα την Κυριακή (27/1) επίσης στις 15:00, στην πρώτη μετάδοση της ΕΡΤ3 από την έδρα της αθηναϊκής ομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο επόμενων αγωνιστικών:

13η αγωνιστική

Σάββατο 19 Ιανουαρίου

15:00

ΑΟΧ/Κισσαμικός - ΑΕ Καραϊσκάκης

Παναχαϊκή - Πλατανιάς

Εργοτέλης - Αήττητος Σπάτων

Απόλλων Λάρισας - ΝΠΣ Βόλος: ΕΡΤ3

Κυριακή 20 Ιανουαρίου

15:00

Σπάρτη - Κέρκυρα

Απόλλων Πόντου - Δόξα Δράμας: ΕΡΤ3

Τρίκαλα - Ηρακλής

Αιγινιακός - Ηρόδοτος

14η αγωνιστική

Σάββατο 26 Ιανουαρίου

15:00

ΝΠΣ Βόλος - Ηρακλής: ΕΡΤ3

Κυριακή 27 Ιανουαρίου

15:00

Απόλλων Πόντου - Σπάρτη

Κέρκυρα - Αιγινιακός

Δόξα Δράμας - ΑΟΧ/Κισσαμικός

Ηρόδοτος - Παναχαϊκή

ΑΕ Καραϊσκάκης - Εργοτέλης

Πλατανιάς - Απόλλων Λάρισας

Αήττητος Σπάτων - Τρίκαλα: ΕΡΤ3