Βαθμολογία

Για το πρώτο βήμα η ΑΕΛ, στα Χανιά η ΑΕΚ

Δεύτερη ημέρα αγώνων κυπέλλου σήμερα (9/1) με την ΑΕΛ να μπαίνει στη μάχη των νοκ-άουτ αναμετρήσεων υποδεχόμενη τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ακόμα θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια.

Τρία ματς λοιπόν με την ΑΕΛ να αντιμετωπίζει στο AEL FC ARENA τον Αστέρα Τρίπολης, στις 17:15, σε παιχνίδι στο οποίο θα επιδιώξει τη νίκη και το πρώτο βήμα πρόκρισης στη προημιτελική φάση του θεσμού και γιατί όχι να μην κάνει πορεία ανάλογη με πέρσι όταν έφτασε μια ανάσα από τον τελικό. Για τους Αρκάδες που παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο με τον Γιώργο Παράσχο στόχος θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και η τρίτη πρόκριση εις βάρος των Λαρισαίων μετά από εκείνες της σεζόν 2012-2013 και 2015-2016.

Την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, τον ΑΟΧ/Κισσαμικό αντιμετωπίζει η πρωταθλήτρια Ελλάδος ΑΕΚ στις 19:30 στα Περιβόλια στο τελευταίο σημερινό χρονικά παιχνίδι. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να διασκεδάσει τις άσχημες εμφανίσεις του πρωταθλήματος και της Ευρώπης και να σώσει τη χρονιά με κατάκτηση του κυπέλλου και επ ουδενί δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες με τους νησιώτες. Από την άλλη οι Κρητικοί του Αλέκου Βοσνιάδη, χωρίς το παραμικρό άγχος θα προσπαθήσουν για την έκπληξη, με τον στόχο πάντως να παραμένει η σωτηρία στη Football League.

Tέλος στις 15:00 στο παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της ημέρας στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. Το κύπελλο αποτελεί στόχο για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι έχουν στο παλμαρέ τους και δύο χαμένους τελικούς και φυσικά στόχος τους είναι η πρόκριση και να προχωρήσουν στο θεσμό. Για την Ελαφρά Ταξιαρχία το κύπελλο μάλλον πολυτέλεια είναι την δεδομένη χρονική στιγμή που η ομάδα θα κάνει την απευκταία προσπάθεια παραμονής στη Super League.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

15:00 Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος: Cosmote Sport 1

17:15 ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης: Cosmote Sport 2

19:30 ΑΟΧ/Κισσαμικός - ΑΕΚ: Cosmote Sport 1