Βαθμολογία

Αγώνας επιβίωσης για Παναθηναϊκό

Αγώνα επιβίωσης για την συνέχεια της Ευρωλίγκα δίνει σήμερα (9/1 21:00 Novasports 1) ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μπάγερν στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική.

Για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο το παιχνίδι κόντρα στους Γερμανούς είναι από αυτά που πρέπει να κερδίσει αν θέλει να ελπίζει σε είσοδο στην οκτάδα και τα play-off. Οι εξάκις φορές πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται στο 7-9 και επιδιώκουν μόνο τη νίκη προκειμένου να πάνε στο 8-9 και να στείλουν στο ίδιο ρεκόρ τη Μπάγερν που είναι στο 8-8.

Οι «πράσινοι» αν δεν πάρουν τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι τότε θα αποχαιρετήσουν ουσιαστικά τις ελπίδες πρόκρισης καθώς το έργο τους θα δυσκολέψει απίστευτα, ενώ στον αντίποδα οι Βαυαροί αν φύγουν νικητές από την Αθήνα θα έχουν κάνει σημαντικό βήμα για να βρεθούν στην κορυφαία οκτάδα και τα play-off.

Αγωνιστικά ο Πιτίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στους πολύ σημαντικούς Κιθ Λάνγκφορντ και Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ ο Ντέγιαν Ράντονιτς για την Μπάγερν είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους.