Βαθμολογία

Ώρα μηδέν για Αναγέννηση Καρδίτσας

Αβεβαιότητα προέκυψε για το μέλλον της ποδοσφαιρικής Αναγέννησης, μετά τη σημερινή (8/1) επαναληπτική Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Η Συνέλευση διήρκεσε περίπου τρεις ώρες και οι συμμετέχοντες έκαναν ύστατη προσπάθεια για να κρατήσουν ζωντανό το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε αυτή την αδιάλειπτη παρουσία του στις Εθνικές κατηγορίας από καταβολής πρωταθλημάτων. Ενώπιον του Σώματος, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Γιώργος Κατσίκης υπέβαλε την παραίτησή του με γραπτή επιστολή που μολονότι δεν έγινε δεκτή, η απόφαση του κ. Κατσίκη ήταν τελεσίδικη.

Στη Συνέλευση παρουσιάστηκαν τα δεδομένα για συνέχιση της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται αλλά και τα αγωνιστικά, όπου τονίστηκε ότι οι πόροι και η ανταπόκριση προς τον ιστορικό Σύλλογο είναι τέτοιοι που η συνέχιση της πορεία του στις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη.

Το λόγο τότε πήρε ο Καρδιτσιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής, Παναγιώτης Μπούτας, ο οποίος έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Αναγέννησης, τονίζοντας πως είναι διατεθειμένος να κάνει την ύστατη προσπάθεια σε συνεργασία με τον Τάκη Δρόσο και τον κ. Γιώργο Βλάχο που ήταν επίσης παρών, ώστε να ολοκληρώσει η ΑΣΑ το πρωτάθλημα στο γήπεδο.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν οι απαραίτητες επαφές, ώστε να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να συνεχίσει η Αναγέννηση να αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική. Σε περίπτωση που δε βρεθεί η λύση σε σύντομο χρονικό διάστημα τότε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης θα αποσυρθεί ο ιστορικός σύλλογος από την κατηγορία.

Για να έχουμε πιο σαφή εικόνα για το τι μέλει γενέσθαι θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση της Αναγέννησης, η οποία αναμένεται τις επόμενες ώρες.

πηγή: karditsasportiva.gr