Βαθμολογία

«Μεγαλοστέλεχος του OPEN με προσκύνησε, πόσο αστείο»!

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης απολύθηκε αιφνιδίως από το OPEN, λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα του προγράμματος. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής και ως παρουσιαστής στο Epsilon, αποκαλύπτει στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη ένα απίστευτο παρασκήνιο!

Έρχεται στο μυαλό μου μια εικόνα πολύ αστεία και σαν αστεία θα την μοιραστώ μαζί σας. Μεγαλοστέλεχος του καναλιού με προσκύνησε, πόσο αστείο! Μπαίνω μέσα, με προσκυνάει και λέω ή έχω να κάνω με τρελούς ή είναι κάτι εκπληκτικό που κι εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Τελικά ήταν το πρώτο. Δεν είχα επικοινωνία από εκεί και πέρα με αυτό το στέλεχος. Δηλαδή, μία που με προσκύνησε, μια δυο επαφές στην πορεία μια χαρά γελάκια αγκαλίτσες και φιλάκια, και μετά όταν προέκυψε η αποχώρηση έγινε μπουχός.

Από τη μία στεναχωρήθηκα γιατί έχασα τη δουλειά μου. Από την άλλη δεν με αξιοποιούσαν, ένιωθα ότι αυτός ο μήνας ήταν πάρα πολύ ζημιογόνος για την παρουσία μου στην τηλεόραση.

Θα συζητούσα ξανά με το συγκεκριμένο κανάλι στην περίπτωση που αλλάξει εντελώς η διοίκηση και έρθουν άλλοι άνθρωποι που δεν θα έχω διαμορφωμένη αρνητική άποψη γι’ αυτούς. Το κανάλι δεν μου φταίει, ούτε οι τόσοι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτό μου φταίν娻, καταλήγει ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.