Βαθμολογία

Σκέφτονται αναβολή στον Παναθηναϊκό

Σε σκέψεις έχουν μπει στον Παναθηναϊκό καθώς η ίωση έχει "χτυπήσει" αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως και τον προπονητη Γιώργο Δώνη.

Μάλιστα ο τεχνικός του "τριφυλλιού" πέρασε και δεύτερο βράδυ στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό. Ο κ. Δώνης ήλπιζε να πάρει εξιτήριο χτες (7/1) ωστόσο ανέβασε πυρετό και έτσι οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Το πιθανότερο είναι να βγει από το νοσοκομείο αύριο (9/1) οπότε οριακά θα προλάβει να προετοιμάσει την ομάδα για το ματς της Πέμπτης (10/1) με την Λαμία, ενώ την επίβλεψη των προπονήσεων έχει αναλάβει ο άμεσος συνεργάτης του Μάκης Αγγελίνας.

Ήδη έχουν τεθεί νοκ-άουτ λόγω ίωσης οι Μπουζούκης, Οικονόμου και Θεοχάρης που έμειναν στο νοσοκομείο, όπως και ο Καμπετσής που όμως πήρε εξιτήριο την Κυριακή (6/1), αλλά δεν προπονήθηκε καθόλου. Συμπτώματα ίωσης εμφάνισαν και οι Κάτσε, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης και Τζανδάρης. Θυμίζουμε και την απουσία του τραυματία Μακέντα.

Με αυτά και με αυτά και με τον κίνδυνο η ίωση να χτυπήσει και άλλους ποδοσφαιριστές οπότε θα καταστεί δύσκολη όχι απλά μια αποστολή, αλλά και ενδεκάδα στον Παναθηναϊκό εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν αναβολή του αγώνα κάτι που μπορεί να γίνει για λόγους ανωτέρας βίας, όπως σοβαρά θέματα υγείας.