Βαθμολογία

Για σέντρα στη Καλαμαριά, δυσκολίες στη Δράμα

Για σήμερα (7/1) είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν τα αναβληθέντα λόγω του χιονιά παιχνίδια Δόξα Δράμας - ΑΕ Καραϊσκάκης, Απόλλων Πόντου - Αήττητος Σπάτων και Αιγινιακός - ΝΠΣ Βόλος για την 11η αγωνιστική της Football League.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι του Απόλλωνα Πόντου με τον Αήττητο Σπάτων θα διεξαχθεί κανονικά καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι πλέον σε καλύτερη κατάσταση καθώς καθαρίστηκε με σκούπες από τους ανθρώπους των γηπεδούχων.

Αντίθετα πολύ δύσκολα θα δούμε μπάλα στη Δράμα καθώς παρότι οι άνθρωποι της Δόξας ξεκίνησαν από το πρωί την προσπάθεια καθαρισμού του αγωνιστικού χώρου, ο παγετός και το στρώμα πάγου δεν βοηθούν στο να μπορέσει το γήπεδο να είναι οκ για την τέλεση του αγώνα.

Ισχυρός σύμμαχος είναι η ηλιοφάνεια που επικρατεί στην πόλη και οι άνθρωποι των Δραμινών ελπίζουν να λιώσουν τα χιόνια και να διεξαχθεί το ματς. Βέβαια και να συμβεί αυτό το στρώμα πάγου, όπως αναφέραμε, αποτελεί πηγή κινδύνου για την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Το γήπεδο της Δόξας διαθέτει έναν από τους καλύτερους χλοοτάπητες στην κατηγορία και οι διοικούντες θέλουν να τον διατηρήσουν σε αυτή την καλή κατάσταση, προκειμένου να μην φτάσει σε άσχημα επίπεδα. Για τον λόγο αυτό εξασφαλίστηκε μηχάνημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποχιονισμό.

Πάντως πρόθεση των ανθρώπων της Δόξας είναι να γίνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να διεξαχθεί το παιχνίδι, χωρίς φυσικά να μπει σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών. Αυτό που θέλουν οι δύο ομάδες είναι να γίνει το ματς προκειμένου να μην υπάρξει άλλη ταλαιπωρία.

Τέλος όσον αφορά τον αγώνα Αιγινιακός - ΝΠΣ Βόλος τα πάντα είναι ανοικτά χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για το αν θα γίνει ή δεν θα γίνει το παιχνίδι. Πάντως όπως και να 'χει και στα τρία γήπεδα την τελική απόφαση διεξαγωγής των αναμετρήσεων ή νέων αναβολών θα παρθεί από την διαιτητική τριπλέτα.