Βαθμολογία

Οδύσσεια το ταξίδι της Επισκοπής

Το... εύκολο ταξίδι από το Ρέθυμνο στα Χανιά μετατράπηκε σε Οδύσσεια για την αποστολή της Επισκοπής λόγω του χιονιά που ταλαιπώρησε την ομάδα.

Ένα ταξίδι διάρκειας δύο ωρών πραγματοποιήθηκε σε περισσότερο από τέσσερις ώρες λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που επικρατούσε με την διοίκηση της Επισκοπής να ευχαριστεί τόσο τον Δήμο Καντάνου - Σελίνουν για την κινητοποίησή τους, όσο και την ίδια την ομάδα της Παλαιόχωρας, για τη φιλοξενία που παρείχε στο κυριακάτικο ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε την αποστολή της ομάδας μας κατά τον προορισμό της στην Παλαιόχωρα, χθες Σάββατο (5/1) λίγο μετά τις 17.00. Αρχικά, η Εθνική οδός ήταν κλειστή λόγω κατολισθήσεων, από το Βαμβακόπουλο μέχρι τον Πλατανιά Χανίων (Ταυρωνίτης) και γι’ αυτό η αποστολή οδηγήθηκε από το παλιό εθνικό δίκτυο.

Παράλληλα, στο ύψος της περιοχής της Καντάνου, η κακοκαιρία ήταν έντονη κάνοντας τους δρόμους απροσπέλαστους καθώς εκείνη την ώρα υπήρχε σφοδρή χιονόπτωση. Αποτέλεσμα αυτού ήταν το λεωφορείο της αποστολής να παραμείνει ακίνητο με όλα τα μέλη της ρεθεμνιώτικης ομάδας εγκλωβισμένα για κάτι παραπάνω από δύο ώρες με αποτέλεσμα μια διαδρομή που ορίζεται περίπου 2 ώρες να διαρκέσει 4.30 ώρες!

Μάλιστα για να απεγκλωβιστεί το λεωφορείο, τα επίσημα μέλη της Επισκοπής επικοινώνησαν με αυτά της Πυροσβεστικής αλλά και με το δημαρχείο της περιοχής Καντάνου-Σελίνου ούτως ώστε να πάει γκρέιντερ ή πυροσβεστικό όχημα και να αναλάβει να καθαρίσει τον δρόμο για να φτάσει η αποστολή μας στον προορισμό της.

Άμεσα μεσολάβησε ο Αντιδήμαρχος Καντάνου-Σελίνου κ. Βακάκης. Όχημα της Πυροσβεστικής βρέθηκε στο σημείο και λίγο μετά, οδήγησε εκ του ασφαλούς το λεωφορείο της αποστολής μας στην Παλαιόχωρα. Γι’ αυτό, ο ΑΟ Επισκοπής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δήμο Καντάνου-Σελίνου και το Δ.Σ. της Παλαιόχωρας.

Ο δε χανιώτικος σύλλογος, μας επιφύλαξε άψογη φιλοξενία, συναδελφική εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε χρειάστηκε η ομάδα μας και τα μέλη μας. Μάλιστα στην άτυχη στιγμή του Χαράλαμπου Πήλιου, οι παράγοντες της Παλαιόχωρας μεσολάβησαν άμεσα ούτως ώστε ο ποδοσφαιριστής μας που τραυματίστηκε στη μύτη (ρινικό κάταγμα) να διακομιστεί το κέντρο υγείας της Καντάνου.

Τέτοιες κινητοποιήσεις αναβαθμίζουν όχι μόνο την περιοχή και τον σύλλογο της Παλαιόχωρας αλλά και εν γένει τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει όλοι να αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο. Και πάλι, χρόνια πολλά με υγεία!».