Βαθμολογία

Βγαίνει μπροστά για την Παναχαϊκή ο Κουνάβης

Παραμένει η διοικητική αβεβαιότητα στην Παναχαϊκή. Τώρα, γράφεται νέο επεισόδιο στο σίριαλ, καθώς ο Αντώνης Κουνάβης, με επιστολή προς τους μετόχους, ζητά να του παραδώσουν τις μετοχές, ώστε να αναλάβει.

Όπως γράφει, από τη στιγμή που δεν υπάρχει συστράτευση, προτίθεται να βγει μπροστά ο ίδιος, δίνοντας περιθώριο 48 ωρών. Αναλυτικά η επιστολή του που δημοσιεύει η ιστοσελίδα «gnomip.gr»: «Αξιότιμοι κύριοι, 

Στις πρόσφατες συναντήσεις που κάναμε, ως μέτοχοι της ιστορικής ομάδας μας, κατέθεσα επανειλημμένως την άποψη ότι όλοι μαζί, από κοινού, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη συνέχεια της Παναχαϊκής. Και γι' αυτό το σκοπό σάς κάλεσα σε μια συστράτευση, χωρίς να καταφύγουμε σε τρίτους αναζητώντας λύσεις αμφιβόλου αποτελεσματικότητας. Δυστυχώς, όμως, με εξαίρεση τον Αντώνη Ποταμίτη, ουδείς άλλος ανταποκρίθηκε στην πρόταση μου.Καθώς το σχετικό κάλεσμα μου έπεσε στο κενό, επανέρχομαι δια της παρούσης επιστολής να σάς ζητήσω να συνεισφέρετε, βάσει του ποσοστού των μετοχών που κατέχετε, ώστε να καλυφθούν οι έως σήμερα τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκής 1891.

Παράλληλα, σάς ζητώ να μού παραδώσετε τις μετοχές σας, προκειμένου να αναλάβω πλήρως τη λειτουργία της και με την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη των χιλιάδων οπαδών μας, η αγαπημένη μας ομάδα να πορευτεί και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών, φτάνοντας εκεί που της αξίζει και θέλουμε όλοι να βρίσκεται. Εγγύηση προς αυτό αποτελεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις οικονομικές δυσκολίες των τελευταίων μηνών, στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, και ως εκ τούτου αξίζει θερμών και εγκάρδιων συγχαρητηρίων.

Υ.Γ. Περιμένω τις απαντήσεις των μετόχων εντός 48 ωρών.

Mε εκτίμηση, Αντώνης Κουνάβης».