Βαθμολογία

Παπαβασιλείου: «Απίστευτες ευκαιρίες, σωστή η αντίδραση μας»

Στις απίστευτες ευκαιρίες που έχασε ο Εργοτέλης στάθηκε μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λάρισας ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκκι Παπαβασιλείου.

Ο Κύπριος προπονητής ανέφερε για τις ευκαιρίες ότι ήταν ευκαιρίες που δεν χάνονται και χαρακτήρισε σωστή την αντίδραση της ομάδας του. Παράλληλα έδωσε το έναυσμα για την δύσκολη συνέχεια, ενώ χαρακτήρισε σημαντική την απώλεια του Βαλάντη Κοζορώνη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Παπαβασιλείου:

«Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο ήταν το δεύτερο συνεχόμενο στο οποίο ξεκινάει το ματς και βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Προσπαθήσαμε, χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται και πιστεύω ότι το σκορ μας αδικεί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη κόντρα στον ΟΦΗ για το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να σηκώσουμε κεφάλι και να ανταποκριθούμε όπως θέλουμε. Μας δημιούργησαν αρκετά προβλήματα κάποιοι καλοί παίκτες του Απόλλωνα, προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε αλλά αν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες, ίσως το σκορ να ήταν διαφορετικό».

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του έδειξε αντίδραση μετά το 0-2 απάντησε:

«Η προσέγγιση του παιχνιδιού από το πρώτο γκολ ήταν πάρα πολύ καλή, είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, δεν έλειψε η αντίδραση».

Σε ερώτηση για την αποχώρηση του Κοζορώνη, αλλά και για το αν υπάρχει πνευματική κούραση στους παίκτες από τα συνεχόμενα παιχνίδια είπε:

«Είναι μία απώλεια ο Κοζορώνης, είναι σημαντικός παίκτης. Θα μιλήσουμε με την Διοίκηση για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για την αντικατάσταση του. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι κάναμε δυο πολύ μεγάλες νίκες. Δεν μας επηρεάζουν τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα, η απόδοση μας δεν δείχνει καμία πνευματική κούραση»..

πηγή: prismanews.gr