Βαθμολογία

Κάτοικος Καλαμαριάς ο Αγτζίδης

Στη απόκτηση του 26χρονου αμυντικού προχώρησε ο Απόλλων Πόντου. Ο Γιάννης Αγτζίδης, ο οποίος προπονούνταν τις τελευταίες μέρες με τους «κοκκινόμαυρους», έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας της Καλαμαριάς, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Α.Ο. Καρδίας, Αγροτικό Αστέρα, Άρη Παλαιοχωρίου, Π.Α.Ο. Κουφαλίων, Επισκοπή, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Α. Ε. Λάρισας και Δόξα Δράμας.

Η ανακοίνωση: «Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ θα αγωνίζεται πλέον ο Γιάννης Αγτζίδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα προπονούνταν μαζί μας. Πρόκειται για επιστροφή σε γνώριμο σύλλογο, αφού και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 φορούσε την φανέλα της ομάδας μας. Γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1992, η θέση του είναι κυρίως στο αριστερό άκρο της άμυνας και έχει αγωνιστεί σε Α.Ο. Καρδίας, Αγροτικό Αστέρα, Άρη Παλαιοχωρίου, Π.Α.Ο. Κουφαλίων, Επισκοπή, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Α. Ε. Λάρισας, Δόξα Δράμας.

Ευχόμαστε στον Γιάννη να είναι υγιής, να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας και παράλληλα να αναδείξει το μέγιστο των δικών του δυνατοτήτων».