Βαθμολογία

Πήρε τον Νύκταρη ο Ηρόδοτος

Συνέχεια στις μεταγραφές του έδωσε ο Ηρόδοτος το βράδυ της Παρασκευής (4/1), αποκτώντας τον Μιχαλανδρέα Νύκταρη. Ο 19χρονος μέσος είναι ο γιος του ισχυρού άνδρα των Κρητικών, Ηρακλή Νύκταρη, παίζοντας μέχρι πρότινος στον Νέστο Χρυσούπολης.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Στην ομάδα μας υποδεχόμαστε τον 19 χρόνο ποδοσφαιριστή Μιχαλανδρέα Νύκταρη γεννημένος στις 30/12/1999 . Ο Μιχαλανδρέας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία 14 ετών στις ακαδημίες του ΟΦΗ έχοντας αγωνιστεί στην Κ15, Κ17 και Κ20 και στη συνέχεια πραγματοποίησε 15 συμμετοχές στον ΑΟΧ Χανίων στην Football League.

Συνέχισε στην Κύπρο στην Α εθνική Καρμιώτισσας και μετέπειτα αγωνίστηκε στην ομαδα της Βέροιας σε Α και Β εθνική. Μέχρι πρότινος αποτελούσε αναντικατάστατο μέλος στον Νέστο Χρυσούπολης πρωτοπόρο στον όμιλο του στην Γ εθνική με 11 συμμετοχές. Μιχαλανδρέα καλωσήρθες στην ομάδα μας! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Ηροδότου!».

Ο Νύκταρης, μάλιστα, μπήκε στην αποστολή που έβγαλε ο Αρμάντο Φουτσίνι για το κυριακάτικο (6/1) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτη, ενώ στη 18άδα είναι και οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες (Σιαλμάς, Χατζηλιάδης, Γραικός).

Αναλυτικά, διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής είναι οι εξής: Τσιλιγγίρης, Κανδυλάκης, Δαμιανάκης, Γραικός, Χατζηλιάδης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Κονέ, Αμαραντίδης, Μασάδο, Κουράκης, Προβυδάκης, Κοντογιάννης, Φουκαράκης, Σιαλμάς, Κλινάκης, Νύκταρης.