Βαθμολογία

Στον αέρα τα συμβόλαια Καμπουράκη, Ευαγγελάτου, Στραβελάκη

Στον αέρα φαίνεται πως τινάζεται το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι που ετοίμαζε εδώ και αρκετό καιρό ο Γιάννης Αλαφούζος και το οποίο θα έφερε την σφραγίδα εγκυρότητας του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, παρά το γεγονός ότι το ΣΚΑΪ24 στο οποίο θα συμμετείχαν αρκετά γνωστά ονόματα εντός και εκτός Νέου Φαλήρου, θα έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο, όλα δείχνουν ότι τελικά θα μείνει στα χαρτιά. Κι αυτό γιατί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε το κανάλι να μην βγει στον αέρα με την εύρεση συχνότητας να παραμένει ένα από τα κύρια προβλήματα στην υλοποίηση του όλου εγχειρήματος, αν και δεν ήταν το μόνο.

Ωστόσο, το μέγα πρόβημα που προκύπτει από την απόφαση αυτή είναι τι μέλλει γενέσθαι με τους δημοσιογράφους που προσλήφθηκαν αποκλειστικά για το κανάλι αυτό και υπέγραψαν παχυλά συμβόλαια. Μεταξύ αυτών, ο επικεφαλής του καναλιού Νίκος Στραβελάκης, ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος μάλιστα άφησε την πρόταση του ΑΝΤ1 και την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου για να ενδώσει στην πρόταση του ΣΚΑΪ αλλά και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος θα αναλάμβανε απογευματινή εκπομπή. Επίσης, και ο Δημήτρης Τάκης είχε συμφωνήσει με το κανάλι.

Και οι τρεις παραπάνω έκαναν τη μία και μοναδική παρθενική εμφάνισή τους στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου, την ημέρα που ο ΣΚΑΪ έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης και όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει και δεύτερη.