Βαθμολογία

«Είναι ίσως η πρώτη φορά που το λέω μπροστά στο παιδί…»

Η Βούλα Πατουλίδου μας σύστησε τον 20χρονο γιο της Γιώργο Ζαρζαβατσίδη μέσα από την εκπομπή Ελένη και μίλησαν για την ιδιαίτερη σχέση τους. «Είμαστε πολύ κοντά, δεν υπάρχουν μυστικά, είμαστε σαν φίλοι. Ήταν αυστηρή μητέρα. Έχουμε φάει το πατιρντί μας πολλές φορές, αλλά ξέρουμε πως να συμπεριφερόμαστε πια. Εντάξει όταν κάνουμε ζαβολιές, καμιά σφαλιάρα», λέει ο Γιώργος, ενώ η Βοπύλα Πατουλίδου αναφέρει:

«Οι ενοχές πάντα θα υπάρχουν, αλλά όταν γνωρίζεις ότι τα όνειρα του παιδιού σου για να μπορέσουν να γίνουν πράξη έχουν και κόστος συγκεκριμένο, άρα τρέχεις για να ικανοποιήσεις το μεθεπόμενο του βήμα, χάνοντας αυτής της στιγμής το βήμα.»

«Δεν είναι εύκολο να έχεις μητέρα τη Βούλα Πατουλίδου. Εγώ έτσι όπως το βλέπω είναι ότι κρύβεσαι από ένα όνομα και θες να φτιάξεις και εσύ κάτι δικό σου. Εγώ το έχω πάρει εγωιστικά, ότι δε θέλω να γίνω κάτι λόγω του Πατουλίδου σαν όνομα. Θέλω να αρέσω ή να μην αρέσω στους ανθρώπους για αυτό που είμαι, όχι για αυτό που είναι η μάνα μου», αναφέρει ο Γιώργος Ζαρζαβατσίδης.

«Είναι δύσκολο να πηγαίνεις παντού, και είναι ίσως η πρώτη φορά που το λέω μπροστά στο παιδί…στον άντρα, και να ρωτάνε «θα γίνεις σαν τη μαμά σου»; Είναι δύσκολο ντε και καλά να πρέπει να γίνεις και εσύ κάποιος. Μα είσαι κάποιος. Κάποια στιγμή σε μια ανάλογη ερώτηση, γυρίζει με πολύ τσατίλα και λέει στον άλλο: «Εγώ θα γίνω μέτριος». Το μέτριος ποιος το κρίνει; Εσύ θα είσαι εσύ. Όταν θα είσαι καλά, θα είσαι άριστος», εξομολογείται η Βούλα Πατουλίδου.