Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Δεν μου αρέσει ο Απόλλων Λάρισας»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα mikriliga.com και τον συνάδελφο Γιώργο Γεωργίου έδωσε ο πρώην τεχνικός του Αήττητου Σπάτων, αλλά και της ΑΕΛ, Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός, που την σεζόν 2014-2015 είχε κάτσει στον πάγκο της ΑΕΛ, αλλά απέτυχε να οδηγήσει την ομάδα στη Super League, σχολίασε τα τεκταινόμενα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο Απόλλων Λάρισας δεν του αρέσει και δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει ως μια ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, χαρακτήρισε τον ΝΠΣ Βόλο απόλυτο φαβορί για την άνοδο, ενώ αρνητικές εκπλήξεις χαρακτήρισε τους Ηρακλή, Παναχαϊκή, Δόξα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Πειραιώτη προπονητή:

Για την ομάδα του Βόλου:

«Έχω ξαναπεί και στο παρελθόν πως πρόκειται για μία ομάδα πολύ σταθερή που δικαίως βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Φαινόταν από πέρυσι, αλλά και από την αρχή της φετινής χρονιάς, πως θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα. Είναι ένας σύλλογος με σταθερή διοίκηση, καλά οργανωμένος και έχει τον πρώτο λογο. Έχει πάρει μία σεβαστή διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα κόψει πρώτος το νήμα».

Για τον Ηρακλή:

«Δυστυχώς ο Ηρακλής με έχει απογοητεύσει πάρα πολύ. Είναι ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου με μία πολύ βαριά φανέλα. Ωστόσο, το κακό ξεκίνημα συνεχίστηκε και τις επόμενες αγωνιστικές χωρίς να μπορεί η ομάδα να ανακάμψει. Αν ανέβει αγωνιστικά στο δεύτερο γύρο μπορεί να καλύψει το χαμένος έδαφος και να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση. Πρέπει, όμως, να αλλάξουν πολλά στην εικόνα της ομάδας».

Για τον Απόλλωνα Λάρισας:

«Δε μου αρέσουν αυτές οι ομάδες. Έκανε 5-6 καλά αποτελέσματα και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, αλλά το πρόσωπο που έδειξε σε επόμενα ματς, δεχόμενος αρκετά γκολ, με ξένισε ιδιαίτερα. Έτσι, δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος».

Για τη Δόξα Δράμας:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει με τη συγκεκριμένη ομάδα. Έχει από πίσω έναν πολύ ισχυρό παράγοντα, τον κύριο Μπύρο, έχει πολύ κόσμο που την ακολουθεί και την υποστηρίζει αλλά δεν αποδίδει αγωνιστικά. Περίμενα περισσότερα από τη Δόξα. Με έχει απογοητεύσει με το ποδόσφαιρο που παίζει φέτος. Βέβαια υπό προϋποθέσεις μπορεί και εκείνη να κυνηγήσει τη δεύτερη θέση. Ωστόσο, πρέπει, όπως είπα και για τον Ηρακλή να αλλάξουν πολλά».

Για την Παναχαϊκή:

«Άκόμα μία βαριά φανέλα που απογοητεύει φέτος. Είδαμε πέρυσι πόσο δυνατή ήταν, αλλά δυστυχώς φέτος δεν μπόρεσε να αντέξει τον ανταγωνισμό. Τελευταία βλέπουμε και μία διοικητική αστάθεια στην ομάδα με τη φυγή πολλών παραγόντων, όπως φυσικά του Κώστα Κατσουράνη. Δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει αυτή η κατάσταση».

Για την Κέρκυρα:

«Η Κέρκυρα είναι δυνατή διοικητικά με σχετικά καλή παρουσία μέχρι τώρα. Έχει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αλλά μπορεί να παλέψει για την άνοδο. Είναι πολύ αρνητικό αυτό που συμβαίνει με το γήπεδο της ομάδας. Έχει χάσει κάποιους βαθμούς εξαιτίας της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Περιμένω να τη δω πιο ισχυρή στον δεύτερο γύρο».

Για τα Τρίκαλα:

«Τα Τρίκαλα φέτος δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Δεν μπόρεσαν σε κανέναν σημείο να δικαιολογήσουν τις υψηλές προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί στην αρχή της σεζόν. Με τις αλλαγές στη διοίκηση και στην τεχνική ηγεσία, δεν επήλθε ουσιαστικά ποτέ η απαιτούμενη σταθερότητα για μία ομάδα που λέει ότι πάει για πρωτάθλημα. Η υπόθεση άνοδος έχει τελειώσει. Η ομάδα παρότι είναι πολύ χαμηλά δε θα κινδυνεύσει, αλλά δε θα κάνει και την πορεία που πολλοί πίστευαν στο ξεκίνημα της χρονιάς».

Για τον Εργοτέλη και τον Πλατανιά:

«Ο Εργοτέλης παρουσιάσει μία αρκετά καλή εικόνα. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μπορεί αν συνεχίσει έτσι να διατηρηθεί στα υψηλά διαζώματα της βαθμολογίας. Ο Πλατανιάς είναι κι αυτός δυνατός. Κοντά στους πρωτοπόρους με καλές εμφανίσεις και αρκετά θετικά αποτελέσματα. Μπορεί να μείνει και αυτός ψηλά μέχρι τέλους».

Για τις ομάδες που θα κινδυνεύσουν:

«Θα δούμε μεγάλη μάχη στην ουρά της βαθμολογίας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει σίγουρα και το οικονομικό κομμάτι. Μπορεί κάποιες ομάδες να μην αντέξουν μέχρι το τέλος. Από εκεί και πέρα οι σύλλογοι που βρίσκονται χαμηλά είναι κι αυτοί που θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η Σπάρτη, ο Αιγινιακός, ο Αήττητος, ο Ηρόδοτος θα δώσουν μεγάλες μάχες. Η Καλαμαριά από την άλλη φαίνεται πως απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις. Θα παρακολουθήσουμε με μεγάλη αγωνία την εξέλιξη του πρωταθλήματος».