Βαθμολογία

Eνίσχυση εις διπλούν για Παλληνιακό

Τις δύο πρώτες του μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο ανακοίνωσε ο Παλληνιακός που απέκτησε τους Βαγγέλη Ξαγοράρη από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Μάριο Μπαμίχα από την Μαρκό.

Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής που πηγαίνει πολύ καλά στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής ενισχύθηκε με τους δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στα πλάγια της επίθεσης.

Ο πρώτος, που είναι 23 ετών, μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες, ενώ έχει τεράστια εμπειρία έχοντας αγωνιστεί, πλην φυσικά της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, σε Αχαρναϊκό, ΑΕ Μυλοποτάμου, Ηλυσιακό, Απόλλων Σμύρνης και Νέα Ιωνία.

Ο δεύτερος είναι ένα χρόνο μικρότερος και είναι προιόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Γλυφάδα και ΑΕ Μοσχάτου, πριν την Μαρκό, από την οποία αποχώρησε για την Παλλήνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Ξαγοράρη:

«Παίκτης μας ο Ξαγοράρης. Την πρώτη κίνηση ενίσχυσης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ολοκλήρωσε πριν από λίγο η ομάδα μας. Τη φανέλα του Παλληνιακού θα φοράει τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Ξαγοράρης, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο Ξαγοράρης είναι 23 ετών πλάγιος επιθετικός και μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες. Την περσινή σεζόν φόρεσε τις φανέλες του Αχαρναϊκού και της ΑΕ Μυλοποτάμου, ενώ έχει αγωνιστεί και δύο χρονιές με τον Ηλυσιακό. Επίσης, έχει παίξει και σε Απόλλωνα Σμύρνης και Νέα Ιωνία! Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή σεζόν!».

και η ανακοίνωση για τον Μπαμίχα:

«Δικός μας και ο Μπαμίχας! Η δεύτερή μας μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, αφού ο πρόεδρος Γιώργος Ζάβρας έδωσε τα χέρια με τον Μάριο Μπαμίχα. Ο 22χρονος πλάγιος επιθετικός αγωνιζόταν στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν με τη φανέλα της Μαρκό και πλέον θα φοράει τα κιτρινόμαυρα του Παλληνιακού, αποτελώντας έτσι ένα ακόμη «βέλος» στη… φαρέτρα του προπονητή μας Βαγγέλη Χαντέ. Ο Μπαμίχας ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έχει παίξει και στη Γλυφάδα, ενώ αγωνιζόταν για τρία χρόνια στην ΑΕ Μοσχάτου. Μάριε σε καλωσορίζουμε στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν!»