Βαθμολογία

Αναχώρησε για Κρήτη η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας

Μετά την προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (03/01) στο χιονισμένο γήπεδο Φιλιππούπολης ο τεχνικός του Απόλλωνα κ. Μαρσέλο Τροΐζι ανακοίνωσε την αποστολή, που την απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές.

Το μεσημέρι της ιδίας ημέρας η «κυανόλευκη» αποστολή ξεκίνησε την ...«Οδύσσεια» της, αναχωρώντας από την Λάρισα οδικώς για τον Πειραιά, όπου το βράδυ θα ταξιδέψει με πλοίο για το Ηράκλειο.

Στον λαρισινό σύλλογο προτίμησαν να βρεθούν από νωρίς στην Κρήτη, για παν ενδεχόμενο, ξεπερνώντας γρήγορα τις όποιες άσχημες καιρικές συνθήκες επικρατούν κυρίως στην Ηπειρωτική Ελλάδα.

Την Παρασκευή (04/01) το μεσημέρι στις 2.30 θα πραγματοποιηθεί μια τελευταία προπόνηση στο γήπεδο του Ηρόδοτου. Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Κώστας Χατζής, λόγω συμπλήρωσης καρτών, όμως επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του (από κίτρινες κάρτες) ο Lucas Ramos (φωτό στο χιονισμένο γήπεδο Φιλιππούπολης, πριν την αναχώρηση)

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας που θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου για το πρώτο ματς του 2019, με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (05/01, 15.00 LIVE ΕΡΤ3), αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Μαντζάρης (Τ), Κουτογλίδης (Τ), Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Τασιούλης, Καρατάσιος, Lucas Ramos, Marcolino, Λίταινας, Μπιμάι, Αγιώτης, Lucao, Poletto, Γαρυφαλλόπουλος, Κοντοθανάσης, Γκουντρουμπής και Καμπέρης.

- Κοντά στην προσπάθεια που θα κάνει η λαρισινή ομάδα θα βρεθεί, γι άλλη μια φορά, και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς.