Βαθμολογία

Κρίσιμο το πρώτο τρίμηνο στον Παναθηναϊκό

Η πολύ καλή εικόνα του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο είναι δεδομένη και ευχάριστη σε όλους τους υγιείς φιλάθλους, πλην φυσικά των φίλων του "τριφυλλιού".

Ο Γιώργος Δώνης και οι "μπέμπηδες" του έχουν κάνει ανέλπιστα καλή πορεία και βρίσκονται ψηλά, μέσα στην πρώτη πεντάδα, παίζοντας πολύ ωραίο και θελκτικό ποδόσφαιρο.

Όμως αυτό που προέχει στο σύλλογο είναι η εξασφάλιση της άδειας για το νέο πρωτάθλημα καθώς ουδείς στην ομάδα θέλει να βρεθεί ο σύλλογος σε αντίστοιχη θέση όπως πέρσι και να υπάρχει περιορισμός στις μεταγραφές.

Για τον λόγο αυτό όλο το επιτελείο της ΠΑΕ έχει επικεντρώσει τις προσπάθειες για ένα πλήρη φάκελο και όπως αναφέρει η Πράσινη το πρώτο τρίμηνο του 2019 θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την επίτευξη της πολυπόθητης αδειοδότησης.

Η διοίκηση έχει προχωρήσει σε διακανονισμούς με πιστωτές και θα συνεχίσει τις επαφές για να ρυθμίσει τις οφειλές και προς τους υπόλοιπους, θέλοντας να παρουσιάσει ένα πλάνο βιωσιμότητας και να μην υπάρξει περιθώριο αμφιβολιών στην εξέταση του φακέλου της.

Τέλος στόχος του Παναθηναϊκού είναι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να "καθαρίσει" από χρέη η ΠΑΕ και για τον λόγο αυτό οι μεταγραφικές κινήσεις θα είναι μετρημένες, προσεκτικές και με χαμηλό κόστος.