Βαθμολογία

Έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας ο Κουφοντίνας!

Βόλτα στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/1) ο Δημήτρης Κουφοντίνας, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την έκτη κατά σειρά άδειά του από τις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Ο αρχιεκτελεστής της «17 Νοέμβρη», που έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση εθεάθη να περπατά μαζί με τον γιό του και συνοδεία 4-5 ατόμων προςτην πορεία Συντάγματος.

Οι συγγενείς των θυμάτων δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο άνθρωπος που δολοφόνησε τους ανθρώπους τους κυκλοφορεί αμέριμνος στους δρόμους της πρωτεύουσας και εκφράζουν την αγανάκτησή τους για το γεγονός των αδειών που του έχουν παραχωρηθεί.

«Τι να σας πω; Όταν αφήνουμε τρομοκράτες ελεύθερους και κοιτάξτε κατά συρροή δολοφόνος είναι. Τίποτα παραπάνω. Ενας κατά συρροή δολοφόνος για κάποιο λόγο έχει υποστηρικτές. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.» Δηλώνει ο Αντώνης Περατικός, αδελφός του εφοπλιστή Κώστα Περατικού, ο οποίος στις 28 Μαΐου 1997 δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση.