Βαθμολογία

Νέο διπλό «χτύπημα» από τον Φωκικό!

Συνεχίζεται η ενίσχυση στον Φωκικό, καθώς ανακοινώθηκαν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Κύπριο Ανδρέα Κυριακού και τον Γιάννη Παπαευθυμίου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις: Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 22αχρονο Κύπριο κεντρικό αμυντικό Ανδρέα Κυριακου, ανακοινώνει ο Φωκικός. Πρόκειται για μια μεταγραφη αρκετά ποιοτική καλύπτοντας έτσι τη θέση του στόπερ με τον καλυτερο δυνατό τρόπο.

Ο Ανδρεας, προέρχεται από 3 αγωνιστικές περιόδους στην Ά Εθνικη Κύπρου με τον Άρη Λεμεσου και έχει αγωνιστεί στην Β´ Εθνικη με την Καρμιωτισσα και στη Γ´ Εθνικη ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια και να επιτύχει ολους τους στόχους του.

Ο Παπαευθυμίου στον Φωκικό!

Ο 23χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός έρχεται να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας μας. Ο ταχύτατος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την ομάδα Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης για να μετακομίσει αργότερα στον Πας Λαμια με τον οποίο κατέγραψε 3 συμμετοχές στη Football League και άλλες τόσες στο κύπελλο Ελλαδας. Επισης έχει αγωνιστεί με την Αναγέννηση Καρδιτσας στην Football League και τον Αλμωπό Αριδαίας στη Γ’ Εθνική, μετρώντας 12 συμμετοχές και 2 γκολ.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φωκικού και του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή ποδοσφαιρική χρόνια και να επιτύχει ολους τους στόχους του.