Βαθμολογία

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στον Πειραιά

Στις Αρχές παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/1) ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου που συνέβη έξω από κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά τις πρώτες πρωινές ώρες του νέου έτους.

Το θύμα είχε επισκεφθεί το μαγαζί της οδού Κολοκοτρώνη 115 στην Τρούμπα για να διασκεδάσει με την παρέα του και τελικά κατέληξε νεκρός, με τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας να μην έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο 21χρονος, μπαίνοντας στο μαγαζί, σκούντησε έναν άλλον θαμώνα και ακολούθησε αρχικά λεκτική αντιπαράθεση, ενώ μετά οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια.

Οι δυο τους φαίνεται ότι είχαν πιει αρκετά και πάνω στον καυγά ο δράστης έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε εξ επαφής το θύμα στο στήθος. Μέχρι στιγμής διέφευγε της σύλληψης, αλλά τελικά παραδόθηκε.

Πρόκειται για 30χρονο από τον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές, αφού τα τελευταία πέντε χρόνια είχε απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ., μεταξύ άλλων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με μαχαίρι, ναρκωτικά, παράνομη οπλοκατοχή και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο φόνος να οφείλεται σε ασήμαντη αφορμή αλλά και παρεξήγηση. Υπάρχει η περίπτωση ο δράστης να έχει δίδυμο αδελφό ο οποίος ενόχλησε τη σύντροφο του θύματος, με εκείνο να ζητά από λάθος τον λόγο στον δράστη έξω από το μαγαζί, με τη γνωστή τραγική κατάληξη.