Ο Σίνισα Γκόγκιτς είναι ο νέος προπονητής του Εργοτέλη, διαδεχόμενος τον Νίκο Καραγεωργίου. Ο παλαίμαχος παίκτης και πρώην προπονητής της ομάδας Κ-20 του Ολυμπιακού αποτελεί την επιλογή του Απόστολου Παπουτσάκη για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον γνωστό σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα και όχι μόνο προπονητή Σίνισα Γκόγκιτς (Siniša Gogić).
Ο πρόεδρος Απόστολος Παπουτσάκης συναντήθηκε με τον Σερβοκύπριο τεχνικό και αφού προέκυψε απόλυτη ταύτιση απόψεων τόσο σε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά ζητήματα, όσο και σε επίπεδο ευρύτερης φιλοσοφίας, επήλθε συμφωνία για έναρξη της συνεργασίας. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα στηριχθεί ως επί το πλείστον σε ποδοσφαιριστές που έχουν γαλουχηθεί στο σύλλογό μας. Μια ομάδα που θα έχει δυναμικό παρόν και ακόμα ισχυρότερο μέλλον και θα ξανακάνει περήφανους όλους τους Εργοτελίτες".
Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο νέος προπονητής της ομάδας μας, Σίνισα Γκόγκιτς, δήλωσε:
"Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Εργοτέλη και τον πρόεδρο Απόστολο Παποπυττσ’άκη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και να μου δώσει την ευκαιρία να συνεργαστούμε. Προσωπικά φγνωρίζω πολύ καλά πράγματα για τον Εργοτέλη και κάθε προπονητής θα ήθελε να δουλέψει σε αυτή την ομάδα.
Μπορώ να υποσχεθώ πολλή δουλειά και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο σύλλογος διαθέτει μια πολύ καλή Ακαδημία γνωστή σε όλους και στόχος μας είναι παίκτες που αγωνίζονται σε αυτήν, να γίνουν επαγγελματίες. Να μπορέσει η ομάδα να κερδίσει από αυτούς τους παίκτες με κάθε δυνατό τρόπο.
Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με μέλλον που να προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Εργοτέλη και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και να φτιάξουμε μια νέα ομάδα που δεν θα έχει σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μια ομάδα που θα εκπληρώνει το όνειρο του προέδρου, να αποτελείται, δηλαδή, σχεδόν μόνο από Κρητικούς παίκτες".