Την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η πρόκριση στον τελικό για την Πορτογαλία χάθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παράλληλα δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του. "Είμαι λυπημένος. Όταν χάνεις έναν ημιτελικό στα πέναλτι είναι πάντα οδυνηρό. Τα πέναλτι είναι θέμα τύχης και η ομάδα που θα έχει την μεγαλύτερη τύχη θα κερδίσει.
Ήταν ένα πετυχημένο τουρνουά για την Πορτογαλία. Ήμασταν ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του τουρνουά και δεν κερδίσαμε γιατί δεν είχαμε τύχη στα πέναλτι.
Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι αλλά η αλήθεια είναι ότι αισθανόμαστε απογοήτευση γιατί ξέρουμε ότι χάσαμε την ευκαιρία να πάμε στον τελικό.
Εκανα το καλύτερο δυνατό και είμαι ευχαριστημένος για όσα έχω κάνει στην ομάδα. Παίξαμε καλά και αξίζαμε να παίξουμε στον τελικό".