Βαθμολογία

Μόντριτς: «Να κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ»

Το 2018 που φεύγει σε λίγες μέρες ήταν ονειρικό για τον Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης άσος κατέκτησε το Champions League με την Ρεάλ, συμμετείχε στον τελικό του Μουντιάλ με την εθνική του ομάδα και αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής κατακτώντας την «Χρυσή Μπάλα».

Ο Κροάτης σούπερ σταρ αναφέρθηκε σε αυτά κατά τη στιγμή που παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς για την πατρίδα του όπου δήλωσε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ρεάλ και να συνεχίσει όσο μπορεί και αντέχει με την εθνική του ομάδα για νέες επιτυχίες.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Ο προσωπικός μου στόχος και η μεγάλη μου επιθυμία είναι να κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο. Όμως, για να τα καταφέρω, θα πρέπει να συνεχίσω να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Και αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι η καλύτερη στιγμή για να αποσυρθώ από την εθνική ήταν μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όμως, η καρδιά μου αποφάσισε να μείνω και να συνεχίσω να παίζω. Και θα συνεχίσω να το κάνω όσο με χρειάζονται».