Βαθμολογία

Η 2η θέση άνοιξε την όρεξη…

Περιμένει πέντε μεταγραφές ο Απόλλων Λάρισας σύμφωνα με δηλώσεις του μεγαλομετόχου Παναγιώτη Μαντζανά

Τον απολογισμό της φετινής πορείας του Απόλλωνα Λάρισας στη Football League έκανε μέσα από το athleticlarissa ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς λίγο πριν την δύση του 2018.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μίλησε για την σεζόν που διανύουμε, τους Βραζιλιάνους παίκτες που έχουν κάνει την διαφορά, σχολίασε το πρωτάθλημα των δύο κορυφαίων κατηγοριών καθώς και για τα μεταγραφικά, τους στόχους και τα όνειρα που έχει για τη φετινή χρονιά.

Ο κ. Παναγιώτης Μαντζανάς στην αρχή της κουβέντας ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» σε όλο τον κόσμο με υγεία, χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες και ευτυχισμένο το 2019. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

-Πως βλέπετε τη φετινή χρονιά στα πρωταθλήματα της Super League και της Football League;

«Θεωρώ πως είναι τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, ομάδες που πήγαιναν για πρωταθλητισμό είναι πιο χαμηλά και ομάδες που θεωρούνταν αουτσάιντερ τα πηγαίνουν καλύτερα και είναι ψηλά. Κάθε Κυριακή υπάρχει και ένα ντέρμπι και δεν μπορείς να διαχωρίσεις τη διαφορά από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αφού όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες».

-Πως κρίνετε την φετινή πορεία του Απόλλωνα Λάρισας;

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα προσπάθεια του προπονητή Μαρσέλο Τροΐζι με τους συνεργάτες του και των παικτών, καθώς η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα».

-Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους τέσσερις Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές από ομάδες Super League. Τι σκέφτεστε να κάνετε;

«Όντως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες αλλά εμείς θα τους κρατήσουμε μέχρι τέλους της σεζόν. Ήδη έχουμε ανανεώσει τους δύο και εντός των ημερών θα ανανεώσουμε και τους άλλους δύο γιατί ο στόχος μας είναι η ομάδα να πάει όσο ψηλότερα γίνεται».

-Για τα μεταγραφικά τι να περιμένουμε;

«Έχουμε δει τα κενά μας στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε με καλές προσθήκες να ενισχύσουμε το σύλλογο. Σίγουρα θα κάνουμε πέντε προσθήκες κυρίως στον άξονα».

-Για τις περσινές προσφυγές που απασχόλησαν το σύλλογο σε τι στάδιο είναι;

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε πως δώσαμε πριν 15 μέρες το μισό ποσό (30.000 ευρώ) και το υπόλοιπο μισό (30.000) θα τακτοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους».

-Με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχατε θέσει στόχους και ποιοι ήταν αυτοί;

«Σίγουρα είχαμε θέσει στόχους έτσι κυνηγάμε να είμαστε στην πρώτη 10αδα που οδηγεί στην Super League 2 και από εκεί και πέρα όμως έχουμε βάλει και νέους στόχους αφού βλέπουμε πως η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, θα διεκδικήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται».

-Ονειρευόσασταν ποτέ όταν αναλάβατε τον Απόλλωνα Λάρισας πριν πέντε χρόνια πως η ομάδα θα έφτανε στην Football League;

«Από την πρώτη ημέρα που πήγα στα αποδυτήρια του Απόλλωνα, δήλωσα πως η ομάδα σε τρία χρόνια θα παίζει στην Football League. Αξίζει να αναφέρουμε πως στην Α1’ ΕΠΣΛ, Α’ ΕΠΣΛ και Γ’ Εθνική όταν αγωνιζόταν είχε μόνο τέσσερις ήττες. Σίγουρα είχαμε προοπτική και στόχους, έβλεπα τα πάντα αισιόδοξα, λειτουργούσα μεθοδικά και είμαι χαρούμενος για όλα αυτά που κατάφερα μέχρι τώρα. Εύχομαι με το νέο χρόνο να μπορέσω να υλοποιήσω το νέο μου όνειρο που δεν είναι άλλο από το να αγωνίζεται ο Απόλλωνας Λάρισας του χρόνου στην Super League 2».