Βαθμολογία

Λουτσέσκου: «Είναι μια φανταστική σεζόν για εμάς...»

Εμφατική πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο ΠΑΟΚ με το 6-0 επί του Αήτητου στα Σπάτα, αλλά στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου προκάλεσε αίσθηση με το σχόλιό του για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε λόγο για μπάσταρδους που πρέπει να τους συλλάβει η Αστυνομία, αναφέροντας σχετικά: «Αυτό που έχει συμβεί είναι απίστευτο. Δυστυχώς, τα πέντε χρόνια που βρίσκομαι μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, κάθε χρόνο σταματάει το πρωτάθλημα. Δεν είναι φυσιολογικό, ξεπερνάει οποιοδήποτε όριο.

Ελπίζω η ελληνική Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και να βρεθούν οι μπάσταρδοι που το έκαναν. Από την άλλη δεν είναι δική μου δουλειά να πω πότε θα παίξουμε, είναι θέμα της Λίγκας». Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το κέρδος του ΠΑΟΚ από το ματς: «Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Η στρατηγική μας είναι πολύ σημαντική. Είναι μια φανταστική σεζόν για εμάς».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Ο Πρίγιοβιτς έχει νοοτροπία νικητή. Του αρέσει πολύ να βρίσκεται στο γήπεδο και να σκοράρει. Αν δεν κάνω λάθος βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα των σκόρερ στον κόσμο. Θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο και να σκοράρει».

Για τους Μπαλογιάννη και Λύρατζη: «Είναι ένα κομμάτι της ομάδας μας. Πρώτος μας στόχος ήταν να τερματίσουμε πρώτοι, δεύτερος στόχος μας ήταν να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής».