Βαθμολογία

Γράφας: «Αν είχαμε μετουσιώσει σε γκολ τις κλασικές ευκαιρίες...»

Ο ΑΟΤ ήταν άκρως ανταγωνιστικός κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά το 1-1 που απέσπασε από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν ήταν ικανό για να του χαρίσει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Θωμάς Γράφας τόνισε πως καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αδυναμία των παικτών του να μετουσιώσουν σε γκολ τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς των Θεσσαλών:

«Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας και θεωρώ ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί και στα 95 λεπτά. Κατά την άποψη μου θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση αν είχαμε μετουσιώσει σε γκολ τις κλασικές ευκαιρίες που είχαμε ενώ το γκολ που δεχτήκαμε προήλθε από δικό μας λάθος. Υπό άλλες συνθήκες ίσως θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος από την εικόνα της ομάδας και από τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε τον Απόλλωνα αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό αλλά το ματς της Κυριακής.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν γιατί πραγματικά υπερέβαλαν εαυτόν αλλά δεν πρέπει για κανέναν λόγο να παρεκκλίνουμε από τον στόχο».

Για την κόπωση εν όψει του αγώνα με τον Αιγινιακό: «’Οταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας το κίνητρο είναι αυξημένο ακόμη και αν δεν θέλεις, βγαίνει από μόνο του».