Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Αποχαιρέτησε το Κύπελλο με βαριά ήττα…

Με το πολύ βαρύ σκορ 0-7 ο Απόλλων Λάρισας αποχαιρέτησε την Πέμπτη (20/12) τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Λαμία που πανηγύρισε την πρόκριση σε ένα ματς που έγινε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Οι γηπεδούχοι απογοήτευσαν, με την ομάδα της Φθιώτιδας να πατάει «γκάζι» στην επανάληψη και να σημειώνει μια μεγάλη νίκη – πρόκριση.

Το φιλμ του αγώνα

2': Μία σέντρα από τον Επστάιν για την Λαμία, διώχνει ο Σουλιώτης.

10': Ο Επστάιν κάνει όμορφη σέντρα από τα αριστερά και ο Ασίγκμπα με καλό άλμα και άπιαστη κεφαλιά ανοίγει το σκορ για την Λαμία (0-1).

18': Μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Επστάιν, η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

35': Καλό σουτ κάνει ο Τσούκαλος για την Λαμία, διώχνει με δυσκολία ο Μαντζάρης.

52': Φάση με συνεχή πίεση στην άμυνα του Απόλλωνα, όμως τα σουτ των παικτών της Λαμίας κόντραραν στην άμυνα των γηπεδούχων.

57': Τρομερή επέμβαση κάνει ο Μαντζάρης σε κοντινό σουτ που επιχείρησε ο Ρόμανιτς.

64': Πολύ ωραίο τακουνάκι του Καραγκούνη στον Μπουλούλη, αυτός κάνει το μονοκόματο σουτ μέσα από την περιοχή, γράφοντας το 0-2 για την Λαμία.

67': Ο Μπαράλες μέσα από την περιοχή κάνει το κοντρόλ και το σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Απόλλωνα και 0-3 για την Λαμία!

69': Ο Κωστίκας κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει, αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα των γηπεδούχων (0-4).

79': Ο Μπαράλες στρώνει την μπάλα στον Τσούκαλο, στο ύψος του πέναλτι και αυτός με ψύχραιμο σουτ γράφει το 0-5!

81': Ο Ρόμανιτς με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει το 0-6!

88': Ο Βασιλαντωνόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή γράφει το 0-7 για την Λαμία!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρτσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Καμπέρης, Σκούπρα, Χατζής, Κοντοές, Μπιμάι (46’ Κοντοθανάσης), Σουλιώτης, Λίταινας (71’ Βαγενάς), Λούκας Ράμος, Λουκάο (63’ Μπέικος), Κουρτετσιώτης.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Παπαργυρίου (57’ Μπαράλες), Καρυπίδης (56’ Βασιλαντωνόπουλος), Καραγκούνης (67’ Κωστίκας), Αναστασιάδης, Ρόμανιτς, Σκόνδρας, Επστάιν, Τσούκαλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης.

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλία). Βοηθοί: Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής): Τέταρτος: Φώτιος Νταούλας (Δυτικής Αττικής).