Βαθμολογία

Οι ανακοινώσεις των ΠΑΕ για Τζήλο

Επίσημη θέση για τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου σήμερα (19/12) το πρωί πήραν μέσω ανακοινώσεων τους πολλές ΠΑΕ της Super League. ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ Ατρόμητος καταδίκασαν την απαράδεκτη και άνανδρη επίθεση εις βάρος του Λαρισαίου διαιτητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση εναντίον του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Τέτοιες ενέργειες πλήττουν βάναυσα το ελληνικό ποδόσφαιρο και συμβάλλουν στην καλλιέργεια κλίματος πλήρους αποσταθεροποίησης, το οποίο είναι χρέος όλων μας να αποτρέψουμε. Κάποια στιγμή επιβάλλεται όλοι να καταλάβουμε πως η ελληνική διαιτησία θα πρέπει να πάψει να λειτουργεί υπό καθεστώς τρομοκρατίας και οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να επιληφθούν εναντίον εκείνων που υποθάλπουν τέτοιες πρακτικές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στον διεθνή διαιτητή κ. Θανάση Τζήλο. Η Πολιτεία και οι ποδοσφαιρικές αρχές πρέπει επιτέλους να ασχοληθούν σοβαρά με την εύρεση και την καταδίκη των ηθικών και φυσικών αυτουργών τέτοιων επιθέσεων, που δίνουν την αίσθηση πως ο υπόκοσμος είναι ισχυρότερος από τους νόμους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος. Το νέο χτύπημα κατά της ελληνικής διαιτησίας φανερώνει ότι η μαφία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει και βασιλεύει, κάτι που σε κάθε περίπτωση δεν τιμά κανέναν εξ όσων αποτελούμε κομμάτι του ποδοσφαίρου. Και επειδή από λόγια «χορτάσαμε», θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν οι Αρχές προκειμένου να προστατευθούν τόσο οι άνθρωποι που αναμειγνύονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και το ίδιο το χιλιοταλαιπωρημένο άθλημα στη χώρα μας. Εκτός και αν βολεύει να λειτουργεί το ποδόσφαιρο σε συνθήκες τρομοκρατίας. Περαστικά στον κ. Τζήλο. Περαστικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Μία ακόμα κακή μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι όπως το κατάντησαν οι δήθεν «εξυγιαντές του». Με μία Ομοσπονδία που διαρκώς βυθίζει το ποδόσφαιρο στην ανυποληψία και μας διασύρει διεθνώς και με τον τρόπο που χειρίζεται τους θεσμούς και με την εικόνα του Πρωταθλήματος και της Εθνικής μας ομάδας, με ανθρώπους ανίκανους που υποβαθμίζουν το άθλημα σε κρίσιμες θέσεις. Η επίθεση στον διαιτητή Τζήλο είναι μια ακόμα απόδειξη ότι το ποδόσφαιρο έφτασε στο ναδίρ και ότι επικρατεί τελικά ο υπόκοσμος που έχει ποτίσει τον οργανισμό του. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα κάθε τέτοια ενέργεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Το άνανδρο χτύπημα κατά του Θανάση Τζήλου αποτελεί ακόμη μια «μαχαιριά» για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ Άρης καταδικάζει απερίφραστα το θλιβερό περιστατικό και εύχεται οι υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου να συμβάλλουν, ώστε να εξαλειφθούν επιτέλους τέτοια νοσηρά φαινόμενα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο διαιτητή Αθανάσιο Τζήλο. Αυτά τα περιστατικά δεν έχουν θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει κάποια στιγμή να εξαλειφθούν. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να ενωθούν ώστε να κινητοποιηθούν ενάντια σε αυτά τα περιστατικά και η άμεση εύρεση των δραστών της επίθεσης είναι αναγκαία».