Βαθμολογία

Για το καλύτερο δυνατό στη Μαδρίτη

Το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής δίνει σήμερα (19/12 22:00 Novasports 2) ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» κοντράρονται με την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης που και φέτος φαντάζει ως το φαβορί για το back to back και διατήρηση των κεκτημένων, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να θέλει την καλή εμφάνιση και το καλύτερο δυνατό απέναντι στους Μαδριλένους.

Ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης καλείται να υπερβάλλει εαυτόν αν θέλει να μην ηττηθεί, όμως με δεδομένο ότι ακολουθεί το πιο βατό σε σχέση με το σημερινό ματς, αυτό με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ, τότε ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών να είναι το ματς της Παρασκευής.

Ένας Παναθηναϊκός που είναι στο 6-6 και στοχεύει πρωτίστως, μετά τις εκτός προγράμματος ήττες, να μπει στην οκτάδα και εν συνεχεία να κυνηγήσει αυτό που τώρα μοιάζει πολύ δύσκολο, την είσοδο στη τετράδα. Από την άλλη η Ρεάλ που είναι στο 10-2 ξέρει ότι με νίκη θα βρεθεί πρώτη μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ από την Φενέρ.

Αγωνιστικά ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δεξιό καρπό, ενώ ο Πάμπλο Λάσο από πλευράς Ρεάλ, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι μικροτραυματισμοί των Καμπάτσο και Ρέγες δεν αναμένεται να τους στερήσουν τη συμμετοχή.