Βαθμολογία

Για το 10-0 η ΑΕΚ

Το σερί νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη θέλει να συνεχίσει η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ στο σημερινό (19/12 19:30, Novasports 1) παιχνίδι με τη Νίμπουρκ στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, έχει ήδη σερί εννιά νικών εντός και εκτός συνόρων και θέλει σήμερα να επεκτείνει το σερί αυτό απέναντι στην ομάδα της Τσεχίας. Η κάτοχος του θεσμού είναι στο 7-1 στη διοργάνωση και θέλει να πάει στο 8-1, ενώ οι Τσέχοι είναι στο 2-6 και με ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης.

Ο Λούκα Μπάνκι περιμένει να παρουσιαστεί σοβαρή η ομάδα του και να κερδίσει, σίγουρα πιο εύκολα από ότι στο πρώτο ματς, 93-94 στη παράταση, αλλά να πάρουν και ρεβάνς για το περσινό 88-98 στο ΟΑΚΑ που πάντως δεν στοίχισε στο δρόμο προς τη κορυφή. Από την άλλη η Νίμπουρκ μετά τις συνεχείς ήττες ψάχνει αντίδραση.

Αγωνιστικά ο τεχνικός της Ένωσης δεν μπορεί να υπολογίζει τους Βασίλη Καββαδά και Βασίλη Ξανθόπουλο, που θα επιστρέψουν με το νέο χρόνο, ενώ διαθέσιμος θα είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος που δεν αγωνίστηκε στο ματς με το Λαύριο.