Βαθμολογία

Βούρκωσε ο προπονητής Γιάννης Μάγγος (VIDEO)

Ο ΟΦΙ ήταν άκρως ανταγωνιστικός απέναντι στον Παναιτωλικό, αποσπώντας του εντός έδρας ισοπαλία 0-0 την Τρίτη (18/12). Ένα αποτέλεσμα, πάντως, που δεν ήταν ικανό να του χαρίσει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Μάγγος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του και απέδωσε τα εύσημα στον Τραϊανό Δέλλα, τη στιγμή, που ο ίδιος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της Ιεράπετρας μη κρύβοντας τη συγκίνηση του!

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Κρητικών στην κάμερα του ΟΤΕ ΤV. «Αυτό που είχα πει από την πρώτη στιγμή στους παίκτες μου, ήταν να το χαρούμε και να προσπαθήσουμε να το δούμε ανταγωνιστικά. Θέλαμε να κοιτάξουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Μόνο για τον κόσμο μας δίνουμε τα πάντα, να φανούμε αντάξιοι της φανέλας μας. Είμαστε ψηλά στο πρωτάθλημα, είμαστε πρώτοι με την καλύτερη άμυνα, η μοναδική αήττητη ομάδα στην Γ’ εθνική.

Έδειξαν τα παιδιά ότι μπορούνε και ότι κάτι καλό γίνεται. Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς που ήρθε ο κ. Δέλλας εδώ, μαζί του μεγαλώσαμε μέσα από την τηλεόραση και σήμερα τον είχαμε αντίπαλο, ήταν μεγάλη τιμή για εμάς».

">http://