Βαθμολογία

«Άγγιξε» το μικρό θαύμα ο Ηρακλής

Πραγματοποιώντας πιθανότατα και την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, ο Ηρακλής επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη (18/12). Μία νίκη ωστόσο που λογικά τον θέτει εκτός συνέχειας, εκτός αν η Θύελλα Καμαρίου κάνει την έκπληξη και αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Ατρόμητο.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Καυταντζόγλειο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης, με τους Θεσσαλονικείς να παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι σε σχέση με τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα της Football League και να κατακτούν δίκαια τη νίκη απέναντι στον ανύπαρκτο ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη, οι Ηπειρώτες μάλλον είδαν το ματς σαν αγγαρεία και μοιραία ηττήθηκαν παίρνοντας ωστόσο την πρόκριση, αλλά ως δεύτεροι από τον 1ο όμιλο.  Μαθηματικά οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν αποκλειστεί καθώς ελπίζουν σε ένα θαύμα και συγκεκριμένα σε μη νίκη του Ατρόμητου κόντρα στην Θύελλα Καμαρίου της Γ’ Εθνικής την Τετάρτη (19/12) στη Ριζούπολη.

Με υπηρεσιακό τον Τάσο Κατσαμπή και τον νέο τους προπονητή, Μανουέλ Ρόκα, στις εξέδρες οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 58’ με σουτ του Ρόβα. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς κυνήγησαν και το δεύτερο γκολ και το πέτυχαν στο 76’ με αριστουργηματική εκτέλεση του Κλέιτον. Στα λεπτά που απέμεναν πίεσαν και για τρίτο αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση. Η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα, πάντως, ανήκε στον ΠΑΣ στο 86’ όταν ο Κάστρο σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας), με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας) και Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής): Τέταρτη διαιτητής ήταν η Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Τάσος Κατσαμπής): Γρηγοριάδης, Κουτρουμάνος, Καζναφέρης, Κούσας, Γιαννίτσης, Καλτσάς, Κωστούλας (68’ Κλέιτον), Ρόβας (82’ Πτηνόπουλος, Πασάς, Παναγιωτούδης, Χασομέρης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Ευαγγέλου, Σκόνδρας, Σιόντης, Κάστρο, Κούζικ (84’ Τζημόπουλος), Βιντάλ (45+1’ Νάουμετς), Λουκίνας (84’ Παμλίδης), Αθανασιάδης.