Βαθμολογία

Αποχώρησαν από την Προοδευτική οι Μαργέτης, Κουτλίδης

Την παραίτησή τους από την Προοδευτική ανακοίνωσαν σήμερα (18/12) ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής Γιώργος Μαργέτης, αλλά και ο Λάζαρος Κουτλίδης.

Και οι δύο άνδρες δεν θα συνεχίσουν στα πόστα τους στην πειραϊκή ομάδα κάτι που έκαναν γνωστό μέσω ανακοινώσεων τους, στις οποίες αναφέρουν τους λόγους που τους ώθησαν σε παραίτηση.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Μαργέτη:

«Ήταν τιμή μου να συνεργασρτώ με μία τόσο ιστορική ομάδα όπως η Προοδευτική. Δηλώνω ότι αυτό έγινε αμισθί. Βοήθησα όσο μπόρεσα, η ομάδα έφτασε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε μία σημαντική μέρα, όπως θα είναι η Γενική Συνέλευση του συλλόγου στις 21/12. Χτες παρέθεσα γεύμα στην ομάδα και δήλωσα την παραίτησή μου. Ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία και τον Νίκο Λεμονή και εύχομαι η ομάδα να βρει τις λύσεις που αρμόζουν στην ιστορία της Προοδευτικής. Δεν περισεύει κανείς σε αυτή την προσπάθεια. Αν οι συνθήκες αλλάξουν προς το καλύτερο θα είμαι στη διάθεση της ομάδας και πάλι, αν μου ζητηθεί. Το μικρόβιο της Προο σαφώς υπάρχει και σε μένα πλέον! Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία, με το τεχνικό team να αποτελείται από τους Κυριάκο Μίχα, Ζήση Ζήκο και Λορέντζο, τους οποίους ευχαριστώ και προσωπικά για το έργο τους! Υπάρχει φιλικό στις 21/12 στην Παιανία με τον Παναθηναϊκό και οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί και είναι στην αναμονή των εξελίξεων. Καλές γιορτές σε όλους!!!».

και τα λεγόμενα του κ. Κουτλίδη:

«Η αγάπη μου για την Προοδευτική είναι από μικρό παιδί γνωστή σε όλους τους γνήσιους Προοδευτικανούς. Η ομάδα έφτασε στη διακοπή και στη Γενική Συνέλευση με τη πολύτιμη βοήθεια όλων μας. Κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες παραιτούμαι, ευχαριστω όλους για τη προσπάθεια να μείνει όρθια η ομάδα μας και δηλώνω διαθέσιμος να βοηθήσω παλι σε κάθε δυνατή και υγιή προσπάθεια για την ανάκαμψη και σωτηρία της ιστορικής ομάδας μας! Λάζαρος Κουτλίδης».