Βαθμολογία

Το ενδιαφέρον σε Θεσσαλονίκη, Ιεράπετρα

Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει σήμερα (18/12) η αυλαία της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος με τα δύο παιχνίδια να έχουν ενδιαφέρον και τα άλλα δύο να είναι αδιάφορα.

Στο σπουδαιότερο ματς ο Ηρακλής φιλοξενεί στις 19:30 τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον 1ο όμιλο σε ένα ματς όπου ο Γηραιός έχει ουκ ολίγα προβλήματα, έχει μείνει χωρίς προπονητή και πολύ μακριά από τον στόχο της ανόδου, ενώ και στο κύπελλο έχει το βαρύ 1-6 από τον Ατρόμητο που τον φέρνει να θέλει μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΣ που και πάλι ίσως δεν φτάσει. Aπό την άλλη ο ΠΑΣ με ένα βαθμό προκρίνεται σίγουρα στην επόμενη φάση, ενώ με ήττα ίσως μπλέξει αν ο Ατρόμητος νικήσει στη Νάξο τη Θύελλα Καμαρίου και υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στους έξι βαθμούς.

Στην Ιεράπετρα στις 15:00 ο ΟΦΙ θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό με τις δύο ομάδες να έχουν ένα βαθμό στον 3ο όμιλο κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα με ισοπαλία μένουν εκτός αμφότερες. Ο νικητής, αν υπάρξει, θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στους "16" και θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΟΧ/Κισσαμικός - Παναθηναϊκός. Αν νικήσει η κρητική ομάδα τότε θα θέλει και ήττα του Παναθηναϊκού και να είναι με καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους "πράσινους", ενώ αν νικήσει ο Παναιτωλικός θα θέλει νίκη και του Παναθηναϊκού και να υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Τέλος βαθμολογικά αδιάφορα τα παιχνίδια Ηρόδοτος - Πανιώνιος και Απόλλων Παραλιμνίου - Αστέρας Τρίπολης. Στη Νέα Αλικαρνασσό στις 15:00 θα παίξουν Ηρόδοτος - Πανιώνιος για τον 8ο όμιλο, στον οποίο μετέχει και η ΑΕΛ, με τους Κρητικούς να μην έχουν ελπίδες πρόκρισης και τον Πανιώνιο να έχει τσεκάρει την πρόκριση, ενώ ομοίως και στο ματς στο Παραλίμνι Σερρών, ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Αστέρα Τρίπολης στις 17:15, για τον 6ο όμιλο, με τον Αστέρα να έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη φάση και οι Σερραίοι έχουν αποχαιρετήσει το θεσμό.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

15:00 ΟΦ Ιεράπετρας - Παναιτωλικός: Cosmote Sport 1

15:00 Ηρόδοτος - Πανιώνιος: Cosmote Sport 2

17:15 Απόλλων Παραλιμνίου - Αστέρας Τρίπολης: Cosmote Sport 1

19:30 Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα: Cosmote Sport 1