Βαθμολογία

Στην ΕΡΤ το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2018 έχει ήδη ξεκινήσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και από το οποίο θα προκύψει η νέα πρωταθλήτρια κόσμου σε επίπεδο συλλόγων.

Τίτλος που παίζεται στο 99% μεταξύ της κατόχου του Champions League και της κατόχου του Copa Libertadores καθώς οι διαφορές δυναμικότητας είναι χαώδεις με τις άλλες πρωταθλήτριες που συμμετέχουν.

Η διοργάνωση θα έχει και στην Ελλάδα τηλεοπτική κάλυψη καθώς η ΕΡΤ εξασφάλισε τους δύο ημιτελικούς της διοργάνωσης, όπως και τον μεγάλο τελικό. Ο ένας ημιτελικός θα λάβει χώρα την Τρίτη (18/12) και ο έτερος την Τετάρτη (19/12), ενώ το Σάββατο (22/12) θα λάβει χώρα ο τελικός.

Ήδη η διοργάνωση έχει ξεκινήσει με την Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ να προκρίνεται στα πέναλτι εις βάρος της Ουέλινγκτον από τη Νέα Ζηλανδία και εν συνεχεία εις βάρος της Έσπερανς, εκπροσώπου της Αφρικής, με 3-0 και έτσι να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά την Ρίβερ Πλέιτ. Η πρωταθλήτρια Ασίας, Κασίμα Άντλερς απέκλεισε την Γουαδαλαχάρα από το Μεξικό με νίκη 3-2 και έτσι θα τεθεί αντιμέτωπη στην ημιτελική φάση με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης που πέρασε απευθείας.

Την Τρίτη λοιπόν στις 18:30 από την ΕΡΤ2 ο πρώτος ημιτελικός Αλ Αΐν - Ρίβερ Πλέιτ και την Τετάρτη την ίδια ώρα από την ΕΡΤ1 ο δεύτερος ημιτελικός Κασίμα Άντλερς - Ρέαλ Μαδρίτης. Σάββατο επίσης 18:30 από την ΕΡΤ1 ο μεγάλος τελικός με τις νικήτριες των δύο ημιτελικών.