Βαθμολογία

Αμφίβολοι για Αγρίνιο Μακέντα και Κουρμπέλης

Δύο παιχνίδια έχει να δώσει ακόμα μέχρι την αυλαία του 2018 ο Παναθηναϊκός ένα για το κύπελλο κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και ένα με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα.

Οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (19/12) στις 15:30 τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στα Περιβόλια και δεν μπορούν να είναι αδιάφοροι καθώς μετά το 2-2 με τον ΟΦ Ιεράπετρας θέλουν ισοπαλία για απλή πρόκριση και νίκη για πρόκριση ως πρώτοι, ενώ το Σάββατο (22/12) στις 16:00 αντιμετωπίζουν στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Αναφορικά με τα ματς αυτά αμφίβολοι είναι οι Φεντερίκο Μακέντα και Δημήτρης Κουρμπέλης οι οποίοι χάνουν σίγουρα το παιχνίδι κυπέλλου, ενώ ο Ιταλός δύσκολα θα προλάβει και το ματς του Αγρινίου. Ο σκόρερ της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, ενώ ο κάπτεν των "πράσινων" εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις και την Πέμπτη (20/12) θα φανεί αν θα μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν ο Δώνης για το ματς με την ομάδα του Δέλλα.

Κατά τα άλλα η τρίτη δεδομένη απουσία του "τριφυλλιού" για το ματς στη Κρήτη ακούει στο όνομα Χρήστος Δώνης, ο οποίος αποβλήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι και θα εκτίσει τη ποινή του στο κύπελλο. Στο μέτωπο των καρτών ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αντίκρισε την κίτρινη στη φάση του πέναλτι και συμπλήρωσε τέσσερις. Έτσι θα πρέπει να δηλωθεί σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς για να εκτίσει, με τα παιχνίδια που ακολουθούν να είναι με Παναιτωλικό (εκτός), Ξάνθη (εντός), Λαμία (εκτός), ΑΕΛ (εντός).