Βαθμολογία

«Θα αφήσω τον Τσίπρα να βυθιστεί στον ίδιο του τον βάλτο...»

Oι εργασίες του 12ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (16/12) και στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε νέα πυρά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Δεν σώσατε καμία Μακεδονία. Δώσατε "μακεδονική εθνότητα" και γλώσσα στους γείτονες μας. Είπατε ναι εκεί που όλοι οι άλλοι είχαν το σθένος να πουν όχι. Και βάλατε τη μεγάλη πλειονότητα της κοινωνίας απέναντί σας για να εξασφαλίσετε κάποια ψήγματα από τη ρημαγμένη αξιοπιστία σας. Σταματήστε να προσβάλετε τους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες. Σταματήστε να χαρακτηρίζετε ακροδεξιό και εθνικιστή όποιον διαφωνεί με την πολιτική σας.

Ο κ. Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος. Και καθώς βλέπει το φάσμα της ήττας να πλανάται πάνω από το Μαξίμου γίνεται ολοένα και πιο νευρικός. Δεν θα ασχοληθώ, ωστόσο, περισσότερο με τα νέα παραμύθια του. Θα τον αφήσω να βυθιστεί στον ίδιο του τον βάλτο», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και πρόσθεσε: «Βάζουμε την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας πάνω από όλα. Το 2019 θα είναι ένα πολύ καλό έτος για τη Ν.Δ. και την Ελλάδα. Η νίκη της Ν.Δ. θα είναι η νίκη της φωτεινής Ελλάδας».